Alltså, nu har resfebern satt in ordentligt. Har hur mycket som helst att göra men vet inte i vilken ände jag ska börja!!  Nu har i vart fall ännu en sak till blivit avbockad från min tillfälliga "to do" lista. Ögonfransarna och jag blev så nöjd och skönt nu behöver jag inte hålla på att kladda med mascaran. 
 
 
  Ser nästan ut som om jag vore skelögd men jag tittade upp så att ni bättre skulle kunna se mina ögonfransar ☺️
 
Egentligen har jag väl kanske inte så mycket att göra som har med själva resan att göra. Det är packningen och den vanliga frågan " Vad i sjuttsingen ska ta med mig?" Vill ju inte som jag gör i vanliga fall (nästan) ta med mig hela garderoben. Något som är tvunget är att packa ned någon varmare tröja om jag förstått det rätt, ska ju inte direkt vara någon sol och sommarvärme precis utan regn och lite svalare. Ungefär som här skulle jag kunna tänka mig att det är i Dublin. 
 
När jag kommer hem vill jag att det ska vara någorlunda i ordning. Vill ju inte behöva börja städa direkt då jag kommer hem och så vill man ju inte skämmas för den som ska se efter min lägenhet. Denne ska ju inte behöva plocka undan efter mig. 
 
Men nu till verkligheten, packa, diska och göra lite andra saker inför morgondagen.
 
Ha det!
 
Kram 💞
 
Nu rasar resfebern inom mig. Inte många timmar jag sov i natt. Dels på grund av resfebern men även grannarna. Jag vet inte riktigt vad några av grannarna har sysslat med i natt, ja jag vet att jag gillar när det låter från dem men inte mitt i natten!
 
 
 
Vaknade vid fyra-tiden av att någon slog med nåt hårt upp mot taket eller golvet. Och det var inget lätt slag, måste ha hörts i hela huset. Jag hann i alla fall tänka att inte fasiken har väl någon tänkt börja bygga eller nåt sånt mitt i natten! Jag somnade om till slut och blev väckt än en gång men den här gången av en ringsignal! Det var säkert någon som skulle upp för att jobba, måste ju tänka på att bara för att jag har semester är det inte säkert alla andra som har det ☺️ Men måste säga att den som har den där signalen som väckning har tänkt att alla ska vakna. Den var så där genomträngande och irriterande och jag vill inte vakna av en väckarklocksignal klockan fem på morgonen under min semester! 
 
Idag ska jag ju iväg och fixa mina fransar. Det är bara så skönt  att allt är fixat nu i början av semestern så behöver jag inte tänka så mycket mer på det. Fransarna tycker jag är suveränt bra, behöver inte hålla på med att kludda en massa mascara på fransarna och bli kletig runt ögonen. Jag är ju sån att jag alltid sätter på mig mascara innan jag går ut så det här passar mig ypperligt. 
 
Ute regnar det just nu som bara den, blir nog tvungen att ta paraplyet då jag går ut. Och inte har det lovats precis någe bra väder under de dagar vi kommer att vara i Dublin. Mellan 13-15 grader, regn både tisdag och onsdag, man får väl vara glad att det inte regnar även torsdag och fredag.
 
 
 
Jag tröstar mig med tanken att det är ju så med väderprognoser, man kan aldrig säkert veta. Samtidigt är det ju så att skulle jag nu ha valt att åka på en bad - och solsemester skulle det ju ha varit katastrof men nu är det ju en storstadssemester och är det inte kanske för varmt orkar man kanske göra lite mer istället för att förgås av värme.
 
Måste faktiskt säga att det här är första gången i världshistorien jag inte har packat en pinal än. Normalt skulle jag ha hunnit packa om hur många gånger som helst vid det här laget. Jag har plockat ihop en massa saker jag kanske ska ta med mig men inte bestämt för än och nu ser det ju ut som att jag nog får plocka bort lite tunnare kläder och istället lägga till lite varmare tröjor och sånt. 
 
Nu ska jag få på mig kläderna för nu ger jag upp att sova lite mer ska ju snart iväg. Får ta en tupplur lite senare.
 
Ha det!
 
Kram 💞
 
 
Hm ... det är väl typiskt i alla fall mig. Prick klockan 5.15 slog jag upp mina blå och inte har jag kunnat somna om. Låg kvar en stund i sängen, lyssnade på min senaste bok jag läser på Spotify. Bästa abonnemang jag någonsin satsat på. Vet inte hur många böcker jag lyssnat på under den tid jag har haft den, men ett är säkert och det är att jag aldrig skulle ha haft råd att köpa alla dessa böcker eller haft tid att springa på biblioteket för att låna så många böcker. 
 
Nu sitter jag på balkongen med mitt morgonkaffe. Fy det var inte så varmt som jag trodde att det skulle vara då jag tittade ut. Solen skiner men det blåser lite, kanske det i kombination att det ändå är ganska tidigt på morgonen och jag bara sitter i morgonrocken som gör att det känns lite kyligt. Min balkong är ju inte solbelyst den här tiden på morgonen, men ungefär vid 11-tiden brukar den visa sig på min balkong och då har jag sol i stort sett hela dagen. Kan ibland bli lite väl hett.
 
Sitter och tittar runt om mig på min balkong, ser lite tråkigt ut eftersom jag inte har gjort något speciellt i år, bara städat. Inga blommor, utsmyckningar eller någon matta har jag tagit ut. Har ju varit så inne i det här med att titta på lägenheter för att eventuellt flytta och då har jag tyckt att det inte fanns någon anledning till att göra något speciellt. Då jag brukar städa ur krukorna så brukar jag alltid lämna lite av den gamla jorden kvar, i år tog jag inte ut allt och nu har det kommit några ståndaktiga penséer. Säkert frösådd från förra årets prunkande penséer.  Så en liten färgklick har jag nu. 
 
 
 
Ska klä mig och ta mig en liten promenad innan tvättstugan. Jag har varit så inne i det här med att hinna göra bort allt praktiskt innan min resa så jag glömde helt bort att jag hade bestämt med en kollega att vi skulle gå på museum idag. Skämdes otroligt igår då jag blev påmind om det. Försökte hitta någon ny tvättid, men med sådan kort varsel fanns det inte en chans till det eftersom jag vill tvätta innan jag åker till Dublin. Så museiebesöket får tyvärr vänta till efter Dublin. 
 
Nu har jag inte tid att sitta här och såsa, på med kläderna sedan en promenad.
 
Ha en underbar söndag! 
 
Kram 💞