(null)

Nu är det inte många dagar kvar att jobba innan jag går på en hett efterlängtad ledighet. Just nu känner jag mig som om en gammal utsliten och urvriden skurtrasa. Eleverna har varit stökiga och oroliga, men det är ju väntat eftersom det för det mesta är samma visa strax före varje lov och höstlovet är ju inget undantag. 

Två studiedagar och sedan tre dagars ledighet plus en helg har jag att se fram emot nästa vecka, ibland är det inte så " pjåkigt" att jobba som lärare. Och som grädde på moset kom lönen i precis rätt tid 😎.

(null)

Hitintills har hösten inte faktiskt varit så trist med lagom doser av regn, kyla och blåst. Kommer mest troligen att få ångra mig att jag skrev detta,  bäst att " ta i trä". November har ju inte börjat än. 

Allvarligt så går mycket av mitt funderande till att " hur göra för att slippa vintern?" speciellt den slaskiga, blöta kalla mörka vinter vi har här i S. Men ska jag vara riktigt ärlig längtar jag inte heller speciellt mycket till den kalla mörka vintern uppöver trots att snön i varje fall ljusar upp dagen en del. Det enda som lockar där är i så fall "vårvintern" för den är så speciell men för att komma dit så måste man genomlida vintern.

(null)

På tal om sätt att slippa vintern på så hittade jag en annons om ett lärarjobb i Marbella. Jag är i valet och kvalet om jag ska söka den tjänsten. Trivs ju så bra på mitt nuvarande jobb men såg att jag iallafall uppfyllde de flesta kvalifikationerna men så var det ju det här med språket. Spanska! Kan några fraser men det kommer man inte långt med men å andra sidan var det inget krav men det ökade chanserna avsevärt. Jag ska iallafall ta mig en rejäl funderare. 

Ha det!

Kram 💞



höst, höstlov, nytt jobb, regn och rusk, spanska,