Dottern har tydligen hittat något gammalt foto på mig och min mamma. Mest troligen taget någon gång i slutet på 70-talet. Jag kommer faktiskt inte ihåg när det här fotot togs fast jag borde ju det. Tre saker finns på det här fotot som var, inte så likt mig, för det första sitter jag tydligen och dricker öl tillsammans med min mamma vilket hände i mycket väldigt sällsynta fall och min mamma dricker inte heller öl så väldigt ofta. Dessutom har jag på mig en röd tröja eller blus och det hade jag bara i väldigt sällsynta fall eftersom jag alltid ansett mig inte passa i den färgen.
 
 
På något sätt tycker jag väl att därför borde jag ju veta när det här fotot togs med så många ytterligheter. Men det är väl åldern som håller på att ta ut sin rätt ☺️
Då har då äntligen veckans enda lediga dag infunnit sig. Det blev sent igår innan jag somnade som alltid då man varit i full gång en hel dag och nu var det ju även den sjätte dagen på rad man jobbade. Hur orkade man förr i tiden jobba sex dagar. Visst inom många yrken jobbar man flera dagar i sträck men då är man också oftast ledig några dagar. Jag gillade faktiskt det att vara ledig mitt i veckan då jag jobbade inom vården eller i affär.
 
Nu har jag två datum att se fram emot, 4 juni och 16 juni. Den 4:e, om bara fyra dagar, blir min lägenhet min alledeles egna "krypin" eftersom han då äntligen lämnar lägenheten. Äntligen äntligen!!! Det lär nog dröja innan jag släpper in någon om ens någonsin att bo här av det motsatta könet. Hädanefter blir det att bo på var sitt håll om det nu skulle hända att jag träffar någon som intresserar eller attraherar mig. 
 
Den 16:e är min sista arbetsdag för den här terminen sedan går jag på sommarlov! SOMMARLOV! Visst är det ett härligt skönt ord och ännu skönare att ha. Och i år blir det bara så mycket bättre, slipper bråket  "tjafset" och alla lögnerna med den nu så kallade ex sambon.
 
Och jag har så mycket att se fram emot i sommar men det får jag ta en annan gång i ett annat inlägg.
 
 
Passar på att gratta alla morsor som kikar in här idag.
 
Grattis på Mors Dag! 🌹
 
 
Ha en fortsatt trevlig söndag 💞
Äntligen nedkopplad efter arbetet. Tagit mig en kaffekopp och bara varit en stund. Efter att ha varit på jobbet en sådan här dag då man knappt hinner sitta ned en stund är det bara skönt att lägga upp fötterna och bara ... Ja ingenting tänka, ingenting göra bara slappa. 
 
Blev lite orolig då jag kom hem, ingen bukett utanför min dörr, tydligen hade mitt telefonnummer i porttelefonen inte fungerat som den skulle. Men nu har jag fått blommorna. En vacker bukett 
 
 
Från min son!! Lite oväntat, faktiskt. Trodde att alla mina barn hade samlat ihop sig men inte, men han hade en orsak, han glömde mig förra året. Det var hans ord, själv är jag inte så att jag tycker att de måste skicka eller ge mig blommor eller presenter, men då det händer blir jag givetvis själaglad för det.
 
 
Och så hade han lagt till både vas och en chokladstrut för att göra mig riktigt nöjd. Hmm undrar om jag får något nästa år? 😉
 
 
Tack Jon 💞 puss & kram till dig.
 
Mors dag, blommor, choklad,