Dagarna tycks rusa iväg, nu är det bara två dagar till att jobba den här veckan och sedan är man ledig fyra hela dagar. Härligt!! Och sedan har eleverna bara tre dagar till på skolan innan de går på ett välbehövligt sommarlov. In i det sista finns det massor kvar att göra på jobbet, men nu är omdömen inlagda så dem kan man glömma för stunden och alla Åp:n och USS:ar är skrivna. Några kilon lättare känner jag mig just nu. Och ännu några kilon lättare kommer jag att känna mig då jag själv går på en välbehövlig semester efter fyra dagars arbete veckan därefter. 
 
På fredag åker vi på utflykt till Skansen tillsammans med en annan klass. Det ska bli skönt att få lämna klassrummet för en dag. Nu hoppas vi bara på bra väder också den dagen för det har ju varit lite si så där med vädret sedan i tisdags. Önskar inte en värmebölja men lagomt varmt och inget regn vore bra. 
 
Bäst att gå och lägga sig nu så att man orkar sig upp i morgon för i morse höll jag på att försova mig men som tur är finns det ju snoozer. 
 
Ha det! 
 
Kram 💞
 
 

Dessa förseningar med pendeltågen kommer till slut att bli min död. Är så fruktansvärt less på dessa tågförseningar som är på grund av en massa olika orsaker. Det har varit en hel del förseningar senaste veckorna på grund av signalfel och elfel.

Idag får jag lägga till den redan långa listan en ny orsak till varför det är förseningar; Datatekniskt fel!!  Förutom det var det ju även signalfel idag. Resultatet av det blev att jag kom hem rätt så sent trots att jag för en gångs skull inte var på jobbet särskilt länge.

Är ju så himla trött på grund av allt jobb som medför att man oftast ( läs varje dag) sitter kvar långt efter det att man egentligen skulle ha slutat. Då blir man ju nästan rosenrasande då man för en gångs skull tar sig från jobbet inte alltför sent bara för att man vill komma hem lite tidigare och ändå inte gör det just på grund av försening.

Idag bokade jag in en lägenhetsvisning på söndag. Nu ska jag hålla tummarna så att det inte blir avbokat. Tar nog till tårna också för säkerhetsskull. Du får gärna hjälpa till att hålla tummarna. Jag är ju så less på alla dessa tidigare avbokningar.

Jag var in på nätet och kollade in sidor med drömtydningar. Hittade inget om vad det kunde betyda att jag tappade ut saker ur min handväska men lyckades till slut hitta en om handväska. Tydligen var det bra att drömma om väskan för det betydde att jag skulle få goda nyheter under dagen.

Jag sitter fortfarande här och väntar på de där goda nyheterna ... Undrar lite smått om det finns någon "bäst före datum" på drömmar?

Ha det!

Kram 💞

 
 
I natt drömde jag massor, inte olika saker utan en och samma dröm om och om igen. Det handlade om min gamla handväska. Jag hade den hängandes över axeln men den vändes upp och ner gång på gång och alla saker som jag hade i den ramlade ur. Jag brukar ha väldigt väldigt mycket i min väska så ni kanske förstår att det inte var det lättaste eller det roligaste att gång på gång vara tvungen att plocka upp alla sakerna.  
 
Det var någon jag var väldigt arg och irriterad på och vem personen i fråga var hade och har jag ingen aning om. Jag var så arg och så slut varje gång jag vaknade till i natt. Och det var inte bara en eller två gånger jag vaknade till utan det var ett otal antal gånger som jag snabbt tappade räkningen på. När klockan ringde i morse var jag allt annat än utsövd. Där försvann nästan all energi jag lyckats samla på mig under ledigheten. Typiskt!!! 
 
Ska nog in på nätet och söka lite på drömtydningar. Lite nyfiken är jag nog på vad en sådan här dröm kan betyda. Säkert inte något bra eftersom jag tappar ut en massa saker. Kan ju vara all energi man dränerats på de sista månaderna. Återkommer om vad drömmen kan betyda om jag hittar något på nätet.
 
Just nu känns det väldigt skönt att tänka på att snart är semestertiden här, bara någon vecka till. Eleverna går ju på sommarlov nästa fredag och just nu känns bara det mycket skönt. 
 
Nu har mina ögonlock blivit väldigt tunga, svårt att hålla ögonen öppna. Ska nog strax gå och lägga mig. Får hoppas på att det blir en drömlös natt så att jag får sova ordentligt. 
 
Ha det!
 
Kram 💞