Känner mig lite deppig. Det verkar ha blivit min "livsmelodi". Tycks som om att jag aldrig ska komma ur det. Alltid är det något som puttar ned mig en bit igen då jag lyckats kravla mig upp en bit och det mesta har börja kännas bättre. Kanske man börjar vara överkänslig på "äldre dar". 


Max och morfar gör fint på gården i stugan inför midsommaraftonen

Satt och tittade på foton min dotter lagt ut på sin blogg som hon hade tagit under midsommaren då de var i stugan. De som jag nu har lagt in här. Åh så gärna jag hade spenderat en liten stund där tillsammans med dem. Blir faktiskt nostalgisk då jag ser fotona därifrån och minns alla midsomrar vi spenderade där då barnen var små. Blev ju en tradition bland oss småbarnsföräldrar, som det nu tycks ha blivit bland våra uppvuxna barn och deras småbarn.


Max i fiskartagen vid fiskdammen  

Kul tycker jag att det är att min dotter, alltså Max mamma, vill så gärna att Max ska få det på samma vis som hon hade det då. Tur att hon kommer ihåg det roliga, för visst var det roligt att glädja barnen, men jag har ju också tyvärr lite andra minnen. Minnen som jag inte vill minnas egentligen. Men det är inget jag kommer att ta upp här, inte som jag känner det nu. Vill bara vara glad för min dotters och barnbarnets skull att de kommer att vilja fortsätta fira midsommar där i stugan.


Självklart, är man i stugan och har en egen sjö så ska man även fiska där;-)

Kommer ihåg alla lekar såsom parskidåkning, ägglöpning, fiskdamm och en massa andra lekar som byggde på samarbete, vilket inte alltid fungerade så bra på grund oftast av för mycket skratt. Och sedan alla traditionella sånger och danser runt midsommarstången och sedan denna Brännboll som orsakade många stukningar hos många både i händer (!) och fötter.

Till sist sent på kvällen eller oftast sent på natten samlades vi runt elstaden och brukade grilla korv och äta av det som blivit kvar från maten vi ätit tidgare, oftast iklädd skoteroverall som både skyddade mot knott och mygg men även mot den råkalla kylan som brukade vara så sent på kvällen.  Allt för att slippa gå in för tidigt. Det var som att vi alla ville hålla kvar midsommaraftonen ett litet tag till.

 Näe, nu ska jag ta tag i det verkliga livet och göra något vettigt.


Ha en skön tisdag!


♥ KRAM ♥
Idag har jag tänkt färdigt. Har bestämt mig för att det inte blir några fler dumheter. Orkar inte, varför sätta sig mer in i elden än vad man behöver. Har bränt mig tillräckligt ändå. Visst känns det jobbigt, fuktansvärt jobbigt just nu, men det skulle säkert komma att bli ännu värre om jag skulle ha låtit det få fortsätta. Ge mig kraft att klara av det ... 

Är jag dum, naiv eller vad är med mig som försätter mig i sådana här situationer. För i slutändan är det bara jag som inte mår bra av det.Bara just på grund av det här, för att försöka få mig på andra tankar gick jag ut på en dejtingsajt jag gick med i för ett bra tag sedan. En dejtingsajt som jag inte riktigt orkat bry mig i och som gjorde mig riktigt skitförbannad, milt uttryckt då jag gick med i den.

Det stod så lockande och bra "blir du medlem så får du chansen att chatta med män i din närhet ...".

Vad hände?


Ja då jag hade registrerat mig och trodde att jag då var medlem, kom det en massa flirtar och meddelanden, men  ... 


... jag kunde inte läsa dem!!!!
Varje gång jag försökte läsa, för jag tänkte att det måste vara något fel, kom det upp en ruta "att först måste jag bli medlem och betala si och så mycket för att kunna läsa och chatta och just nu har vi ett erbjudande som ger si och så många extra månader på köpet.....!!! 

Medlem!!! Det var ju just därför jag hade registrerat mig!!!???

Tro inget annat än att jag var så heligt jädra arg så jag nästan höll på att spricka efter allt arbete jag lagt ned med att fylla i en massa uppgifter dessutom lagt in en del foton. Och absolut ingenstans hade jag sett att det stod något om att jag skulle vara tvungen att betala för att bli medlem. Trodde ju att det skulle räcka med att fylla i uppgifterna så vips skulle man vara medlem, så hade i varje fall jag fattat det.Idag då jag beslutade mig för att sluta med min dumhet bestämde jag mig, bara för att få mig själv på andra tankar, för att gå in som betalande medlem för att kunna se vad det var jag hade gått med i. Att jag betalade var mycket för att jag kunde betala för bara en månad i taget och ingenting annat. Inget som automatiskt drogs för fler månader. Det kollade jag ju väldigt noga efter min förra fadäs på den andra dejtingsajten.

Nu i efterhand vet jag inte om jag gjorde så rätt, för nog börjar jag undra vad jag hamnat på för en sida. För vad händer då jag gick in idag på sidan som "medlem"???

På min så kallade sida ser jag vilka som varit in och tittat och flirtat med mig. Och vem är inte först ut!!!

Vet inte om jag ser ut på någe konstigt vis att sådana män verkar dras till mig eller så är det bara så att dejtingsajten är fylld av sådana män. Mycket kan man säga om denne man, men man kan ju inte påstå att han inte är ärlig, för han säger ju precis vad han vill ha och inte ha. Jämfört med vissa andra.

Mannen i fråga skriver i sin presentation att han , citat: "Älskar kåta, sexiga, blyga (utanför sängen) och aktiva (i sängen) tjejer". Han fortsätter med att skriva att han enbart är intresserad av lite äventyr i någon tjejs säng. Tjejerna får ha vilken som helst nationalitet bara de inte är överviktiga och feta. Tjejen behöver inte vara vacker men får inte vara FUL.

Snacka om att veta vad han vill =) 

Och jag vet att jag INTE kommer att svara på hans flirt. För jag vet ju vad jag vill ha och det är då inget han mest troligen varken kan eller vill erbjuda.

Men det finns ju även vettiga män, som det låter i deras presentationer i vart fall. Har ju blivit lite bränd, har ju gått på det här en gång och svalde allt med hull och hår och har inte tänkt, ska i varje fall  försöka att inte hamna där igen.

Kommer min skeptiska syn på män och i synnerhet män på dejtingsajter någonsin att försvinna. Finns det överhuvudtaget några män man kan lita på? Eller ska man helt enkelt skippa det där med män och bara bestämma sig för att leva ensam resten av sitt liv.

Får ge denna dejtingsida en chans ... en månad, eftersom jag nu betalat för det. För trots allt så tror och hoppas jag på kärleken, försöker om inte annat =)

 

Ska bara smälta mitt farväl först ...

Ha en trevig kväll!

♥ Kram ♥


Många tycks ha en förkärlek av att berätta om vad de har ätit till middag på sina bloggar. Och det ska jag också göra idag eftersom jag inte riktigt vet vad jag ska skriva om. Sedan att det så sällan händer för mig eller snarare aldrig har gjort det beror kanske mer på att det är inte så ofta att jag lägger så mycket tid eller överhuvudtaget kommer ihåg att laga någon middagsmat till mig. Vet inte varför det blivit så, mycket är det väl för att man är ensam.

Ingen annan som uppskattar den mat man lagat till och det om något tar väl bort lite av lustan att laga mat. Har erfarenhet av det av en man som när jag tänker efter aldrig sa att han tyckte om min mat snarare var det åt andra hållet. Men det är historia nu och inget att älta om. Nu är det ju ensamheten som är det största problemet.

Men maten jag åt idag blev en bit pepparstek med stekt potatis och till det tabboulhe toppad med vitlöksdoftande yoghurt. "Mums filibabba" och till det blev det ett vitt vin "Jacob´s Creek" eftersom jag hade kvar lite från midsommaraftonen. Inget ska ju gå till spillo =)
Efterrätt blev det inget. Jag valde att istället ta en Baileys till kaffet, eller den blev ju snabbt hälld ned i kaffet eftersom jag lärt mig att tycka om att dricka det så av en vän. Nu sitter jag här mycket mätt och belåten och ska snart sätta mig ned framför TVn och se om det är något sevärt där i kväll.

Ha en trevlig söndagskväll!

♥ Kram ♥