Skönt med helg och inatt sov jag drömlöst (vad jag vet) till klockan nästan var 11!  Behövde nog den sömnen eftersom jag inte har sovit så bra under de senaste veckorna. Drömmer fruktansvärda drömmar som jag vaknar ur mitt i natten med bankande hjärta, men fastän jag är så rädd kommer jag inte ihåg vad det är jag drömmer om, bara känslan. Men bara det är nog för att det ska vara svårt att somna om igen.
 
     Det var så dramatiskt och vackert då solens strålar reflekterades i molnet
     så att det nästan såg ut som en till sol för att i nästa stund likna en regnbåge.
 
 
 
Tog ett uppehåll i mediterandet, måste nog börja med det igen. Som jag kommer ihåg sov jag betydligt bättre då jag gjorde det, i alla fall kommer jag inte ihåg att jag drömde så otäckt då. 
 
Ute börjar det synas att det är höst med fler och fler färgglada löv och mer nedfallna löv på marken. Det är ganska skönt ute, ingen kyla än så länge faktiskt ganska behagligt då det inte regnar. Men jag får tänka på att regnet gör väl så att jag kanske kan hitta mig lite svamp i helgen ☺️
 
 Vissa kan få sina "namn" att se ut som konst. 
 
På jobbet är det inte så bra. Min klass är bra men i övrigt ... Alla är stressade och många är sjuka. Alldeles för få ordinarie personal. Det känns enbart jobbigt att ta sig till jobbet just nu och det är med stor möda jag tänker varje dag "Idag  kommer det att bli en bra dag!"
 
Tog en promenad till koloniodlingarna bredvid mitt jobb.
Man kan även se där att hösten är på gång. Inte för att det blev något 
foto, men det var massor av bär som bara väntade på att bli plockade. 
 
Ja jag har skickat iväg några arbetsansökningar men inte fått några svar ... inte än i alla fall.
 
Då jag stod på perrongen och väntade på tåget fick jag se något jag trodde först var ett konstigt moln! 
Kan ni se vad det är? 😊
 
 
Ha det! 
 
Kram 💞 😘
 
 
Då är helgen snart över för den här gången och det är bara att längta och vänta till nästa fredag. Här har det inte hänt så mycket. Var till skogen och försökte hitta lite svamp, men det fanns ingenting vad jag kunde se. Gary var ju den som brukade hitta var svamparna fanns. Jag har nog inte den riktiga svampradarn på. Så det blir nog till att köpa svamp av torgförsäljarna om det ska bli någon svampomelett eller liknande.
 
Idag provade jag också handduken för håret jag köpte av en kollega. Ni som har sett filmsnuttarna på Fb där de syr något liknande vet vad jag menar.  Du kan vira den runt håret då man tvättat det och så låser man fast med en knapp. Fungerade utmärkt! Tack Angela, det gjorde du bra! 
 
Tog lite bilder på mig. Roade mig genom att använda snapchaten 😄
 
Angela, du kanske skulle ha sytt fast några söta små öron ☺️
 
Men så här såg det ut på riktigt 😊
 
Blev riktigt nöjd med den så den kommer nog att användas en hel del här. Är nog lätt att glömma sig och ha på den för länge. Då får jag se ut som Acke, ni vet seriefiguren som hade luggen flygandes rakt ut ☺️
 
Ha det!
 
Kram 💞
 
 
Det har hunnit bli ny månad sedan jag skrev här sist och jag ser ingen ljusning då det gäller stressen på jobbet. Trodde för ett tag att efter det att man gjort bort utvecklingssamtalen att det skulle både kännas och bli bättre. Men icke! 
 
Varje år är det samma förbaskade skit! Föräldrar kommer inte till samtalen, några ringer just innan bokad tid och säger att de inte kan komma, andra hör inte ens av sig och sedan finns det de som bara vill ha tider efter kl. 17.00 (alltså efter min arbetstid). Sedan förra året ger jag inte tider för samtal efter det att min arbetsdag är slut. Är de intresserade får de komma på de tider jag arbetar. Arbetar redan nu alldeles för mycket. 
 
Just nu är det väldigt slitsamt på jobbet. All den energi jag hade sparat ihop under semestern är redan nu efter bara någon vecka helt "puts väck!". För lite personal både på fritids och i skolan och det är ett tag sedan jag såg en annons om att skolan överhuvudtaget söker personal! Det här läsåret är jag inne på det sjätte året som anställd här men nu säger jag bara "enough is enough!" Måttet är helt enkelt rågat när man inte ens orkar vara ledig. Har sovit och sovit och ändå känner jag mig så jäkla trött och less. Och vi är bara inne i september månad! 
 
Någontinting positivt att tänka på just nu är att jag ska iväg och titta på en lägenhet som ligger bra till och som hyrs ut på lång sikt. Nu är det bara att hoppas på att jag gillar den IRL och att jag därefter blir godkänd som hyresgäst. 
 
När det gäller jobb så fortsätter jag att skicka in ansökningar men det blir inte så många eftersom jag väljer med stor omsorg de tjänster jag söker. Förhoppningsvis får jag napp snart. Ni håller väl tummarna?!
 
Här är lite foton från dotterns bröllop:
 
 
 Mina fina barn och barnbarn ❤️❤️❤️
 
 
 
 
 
 
 
 
Att lämna kameran oövervakad kan resultera i sånt här 😊🤔
 
 En studie i brud(vals) tango ☺️
 
Det var allt för den här gången. Vete sjuttsingen när jag har tid med att skriva något här igen. Men tills dess ...
 
Ha det!
 
Kram 💞