Jag brukar sällan eller aldrig ge några nyårslöften. Det är så lätt att det slutar med att man blir så fruktansvärt besviken på sig själv och det är väl inte det som är meningen med det hela. Därför ger jag aldrig löften om till exempel att sluta röka, banta, börja ett bättre liv eller annat liknande.
 
Har tyvärr gjort det tidigare i mitt liv vilket har resulterat i att man har mått så ännu mycket sämre efter det misslyckade försöket. Hellre låter jag bli, blir ändå tillräckligt deprimerad av att inte klara av saker som sträcker sig längre än näsan räcker.  Med andra ord är jag inte tillräckligt uthållig om jag inte direkt ser resultat. 
 
Men så hittade jag det här! Har läst om det tidigare och faktiskt funderat på det och nu tänker jag om inte annat försöka fullgöra det. Skulle tro att jag kommer att bli påmind om mer positiva saker som hänt än vad jag idag kommer ihåg om året som var. 
 
 
Ha en fortsatt trevlig nyårsafton!
 
Kram 💞 💝
Jaha, då är vi strax där då man ska säga hejdå till året som gått och önska det nya året välkommen!"  Man ska reflektera, analysera,utvärdera och summera om man ska se till vad andra skrivit. Vilket jag inte har tänkt göra men  som alltid låter jag tankarna och fingrarna bestämma vad som komma ska i detta inlägg. 
 
 
 
 
I alla fall så säger jag med glädje "adjöken" till 2015. Det har varit ett jobbigt och tufft år på det privata planet men även på jobbet har det varit tufft. Lite lättade det eller ärligt sagt lättade det mycket på det privata planet då jag i somras äntligen blev av med kvarnhjulet efter nästan två års bråk och tjafs. Visst kvarstår det problem med jobbet men inte mer än att jag ganska enkelt kan lätta på det (hoppas jag). Idag med annonser som skriker efter lärare tror jag inte att det blir så svårt.
 
Hösten har varit en tuff period på jobbet, ja så till den milda grad att jag skrev ut avskedsansökan för att lämna in den sista dagen innan jullovet. Men efter samtal med en kollega kom jag fram till att det nog är bättre om jag först har ett annat jobb på gång. 
 
 Som jag skrev i mitt förra inlägg blev jag inte bara ledig från jobbet utan tog även ledigt från bloggskrivandet. Och även från mig själv. Kände mig helt enkelt tom, tömd på all energi, orkade inte känna eller ha känslor för någon eller något. Behövde helt enkelt bara vara för att försöka hitta tillbaka till mig själv. Det har börjat kännas lite bättre, lite mer energi har jag fått tillbaka men hur långt det räcker det vet jag inte.
 
 
 
Men ikväll ska jag ha nog med energi så att det räcker till att önska det nya året välkommet och ha stora förhoppningar på att det nya året ska bli så mycket ljusare och bättre det någonsin kan bli. 
 
Önskar er alla ett gott slut på det gamla året
och ett riktigt Gott Nytt År! 
 
Kram 💞
 
 
 Nu har eleverna och vi pedagoger sjungit julsångerna som planerat. Vi har kramats och önskat varandra ett skönt jullov och lovat att komma tillbaka efter lovet med ny energi och kraft.
 
 Säger bara så gudabenådat skönt och inte en dag för tidigt började jullovet!!! Nu under julledigheten ska jag intensifiera mitt jobbsökande , tänker inte stanna en endaste minut mer än det jag måste på ett ställe där de som bestämmer inte lyssnar till oss som finns under dem. 
 
Och nu tar jag även J-U-L-L-O-V från bloggandet.
 
GOD JUL 
önskar jag alla mina läsare av bloggen och
alla mina vänner!
 
Kram 💝