Hmm ... något konstigt hände med mitt förra inlägg då jag skulle publicera den. Blev versaler i hela inlägget, få se om det händer samma sak denna gång också.Den här veckan har gått tungt, känner mig absolut inte frisk på långa vägar. Det är den där infernaliska förkylningen som inte riktigt vill ge med sig och som gör att man känner sig så "in i döden" trött. Hjälper inte hur mycket man än försöker sova. Har försökt att det inte ska bli så sena kvällar, men det tycks inte hjälpa mot segheten man ändå känner då man ska masa sig ur sängen på morgonen.

Visst finns kärleken här, men han tycks inte kunna rå på den heller för han är minst lika mycket förkyld som jag. Man får utrusta sig med tålamod och som alltid tidigare så ger den väl med sig så småningom. Är bara så less att känna det så här.

 

På mitt arbete fortsätter vi att kämpa på. Till veckan kommer vårt fack på ett andra besök. Nu håller vi tummarna för att de ska kunna rätta till lite av det som är fel. För något är fel enligt dem och det var skönt att höra dem säga det och det gör att man börjat känna lite hopp om förbättringar.Jag har inte för tillfället något annat arbete i sikte, har väl nått den åldern kanhända då ingen vill anställa mig har jag börjat tro. Kan inte komma på några andra skäl. Men skam den som ger sig, fortsätter att skicka in ansökningar, kanske inte lika många som tidigare men några stycken då och då. 

Förra veckan då det var höstlov var min äldsta dotter hit på besök några dagar. Det var verkligen roligt. Vi var ut och promenerade en del och passade på att ta en hel del foton som jag kanske så småningom laddar upp hit på bloggen. Undrar om det är jag som fått ögat för motov av henne eller ...!  Duktig är hon i vart fall, min dotter =) som haft sin första konstutställning för några veckor sedan i sin födelsestad Piteå.Nu ska jag gå och ta mig en het dusch för att få upp värmen och sedan en kopp varm te med honung i. Fryser som bara den. Kanske jag börjar känna mig som en människa efter det.

Ha det bra!

♥ Kram ♥  

Oj, oj vad tiden går fort!!! Det var faktiskt inte menat den här gången heller att det skulle bli ett sådant här långt uppehåll i mitt bloggskrivande.Jag har skrivit en massa inlägg, men aldrig hunnit eller orkat skriva dem så att de kunnat publiceras. Nu ska jag verkligen skärpa till mig och försöka komma mig igång med bloggandet för det kliar riktigt illa i mina fingrar av längtan efter det.

 

Och något jag nu också har lagt märke till  när jag så sällan skriver är att det är ännu svårare att komma igång med vad man ska skriva om. Om det var svårt tidigare så är det än svårare nu. Till och med att läsa andras bloggar har jag hamnat på efterkälken med. Har ju noll koll på vad mina bloggarvänner håller på med nu för tiden. Så skärpning från min sida ska det bli från och med nu.


Nu har klockan blivit sen, ska upp tidigt i morgon så det blir skyndsamt i säng nu för att krama "lilla kudden.

Ha en trevlig kväll!!

Kram ♥ ♥