Massor av påskpussar 🐣  & kramar 🐣 från mig till dig 😘
 
Är nu på väg till Blåkulla, lite sent ute men hinner nog i tid...
 
 
 
 
... jag skrev här har jag bland annat skickat en arbetsansökan till det där jobbet på Teneriffa, jag har fyllt år och sedan känns det som om jag håller på att jobba ihjäl mig. Det känns mer och mer som om jag kanske skulle behöva ett breake från mitt jobb. Är faktiskt riktigt "spyless" på mitt annars så älskade jobb för egentligen enligt mig själv finns det inget bättre jobb (då man verkligen ges möjlighet att få vara lärare).
 
 
 
Jag vet inte riktigt vad som har hänt men under de senaste åren och i synnerhet detta läsår har stressen på jobbet ökat otroligt mycket. Vi ska göra än det ena och än det andra och hela tiden läggs det på mer och mer men det konstiga är att det aldrig tas bort något för att möjligöra att det nya ska kunna göras. Känner mer och mer att allt det administrativa ses som viktigare än själva undervisningen av dem som sitter lite " högre upp". Min "to do" lista blir bara längre och längre, betar jag av en sak tillkommer det hela tiden två eller tre nya saker och det är otroligt stressande. 
 
 
Varje vecka måste man ta ut sin förtroendetid för att hinna med det som ska göras. Tidigare kunde man som väl också är tanken att just den tiden ska användas till att förkovra sig i något, idag orkar jag inte för det finns ingen tid för det. I stort sett varje arbetsdag kommer jag hem vid halv åtta -åtta tiden på kvällen ibland även lite senare och då har tåget gått som på räls (inga förseningar eller något liknande). Tur att man inte har små barn eller en man som väntar här hemma brukar jag tänka. Skulle någon som funderar på att utbilda sig till lärare fråga mig om det är något jag rekommenderar skulle svaret bli nej från mig just på grund av att det är som det är just nu. 
 
  Bukett från sonen och min mamma på min födelsedag ❤️.Buketten stod utanför min dörr 
då jag kom hem från jobbet. 
 
 
Nog gnällt om jobbet. Nu har mitt välförtjänta påsklov börjat och jag har tio hela dagar att vila upp mig på. Jag hade tänkt resa bort några dagar men nu det blev inte så. Men inget fel i det heller att stanna hemma och njuta av ledigheten och ta långa sköna promenader och det skönaste av allt långa långa sovmorgnar. Hoppas att solen visar upp sig i all sin prakt för nu är det väl egentligen vår ... eller!?
 
Ha det!
 
Kram 💞
 
 Ps. Ni håller väl tummarna så mina chanser till att få jobbet på Teneriffa ökar 😍 Ds.
 
Om det inte är det ena så är det det andra. Nu har hostan från helvetet försvunnit, bara lite hostattacker då och då men då har jag istället fått i halsen en sådan där känsla att man vill rapa men inte kan, nästan en krampkänsla. Vet inte hur jag ska få bort den. Jag har druckit kolsyrad dryck så som jag aldrig annars brukar dricka, lite lättar det men kommer tillbaka efter en stund. Kan det vara någon typ av stresssymptom? 😳 För jag känner mig riktigt stressad nu. 
 
 
 
Den senaste tiden har jag drömt otroligt mycket och det var någon som sa att det nog är stressen som gör att man drömmer väldigt mycket i vart fall sådana drömmar jag drömt. Jag kommer ihåg väldigt mycket från de här drömmarna. Väldigt mycket detaljer så att säga, det har varit allt från tågurspårning där ett par av mina kollegor fick bli hjältar, en kollega som sprungit efter mig och tvingat mig att äta pannkakor med hallonsylt, hårklippning och den vanligaste (tror jag) att man hoppar ut ur sängen därför att man tror att man somnat om efter att ha  znoosat osv.
 
Köpte mig en Aloe Vera eftersom jag har hört att den är bra att ha för att rena luften i rummet och att man då sover bättre 🤔
 
I natt vaknade jag av att jag var så arg av att ha blivit lurad av en kollega att vara med i en sångtävling. Jag som inte ens kan sjunga nämnvärt bra. Men han hade vunnit en karaoketävling eller om han blev tvåa ( i verkliga livet) talade om för mig att jag hade blivit utvald av några elever att vara med och sjunga i en sångtävling. Vet ni vilken sång de hade valt att jag skulle sjunga 😳🙄!!! " Ekorrn satt i granen"!!! 
 
Jag fick gå hos en sk Coach och öva mig och hon tyckte att det gick så himla bra, precis som om inte jag själv kunde höra hur illa det lät. Jag skulle rappa och i och för sig var ju inte det så dumt ... Om någon annan hade sjungit den ,vill säga.
 
Och plötsligt så stod jag där på scenen med världens scenskräck, ont i magen och ont i halsen av allt sjungande med coachen. Och skitförbannad på min kollega.
 
Sedan vaknade jag. Jag var så arg eller snarare förbannad och hade riktigt ont i halsen. Undrar om jag ska tycka synd om mina grannar? För tänk om jag har sjungit?! Det kan ju ha varit deras bankande jag vaknade av eftersom det var rätt så tidigt i morse. 
 
Tror att jag ska ta mig en siesta. Och på tal om siesta, hittade en tjänst på Kanarieöarna, närmare bestämt Teneriffa. Tjänsten är på ett år. Jag är väldigt sugen på att söka den.
 
Och så har det varit internationella kvinnodagen i veckan och syrrans födelsedag.
Grattis syrran! 
 Ha det!
 
Kram 💞