Äntligen har jag jullov och därmed kanske också lite mer tid för att skriva i min blogg. Jag har varken haft tid eller lust för att skriva. Ingenting speciellt har hänt eller händer just nu i mitt liv om man nu inte bortser från mitt jobb.Det är mitt jobb som tar eller har tagit så mycket tid och energi från mig de sista månaderna. Vi har en hel del problem där och inte är det jag som skapar eller skapat dem i vart fall. Efter en väldigt turbulent tid där med nu den tredje rektorn på kort tid installerad hoppas jag att det ska bli lite lugnare så att man får göra ett jobb som man kan vara nöjd med. Eller så har jag turen att snart ha hittat mig ett annat jobb.Blir lite ledsen och känner mig skyldig som tusan då jag läser i mina vänners bloggar att de känner sig lite förbigågna eller bortglömda av vissa av sina vänner. Självklart att jag tar åt mig, känner mig så skyldig för jag har verkligen varit urusel på att hålla kontakten. Det är ju som de säger, lätt att skicka ett litet SMS eller liknande bara för att visa att man tänker på dem. Men när man är mitt uppe i en period då allt bara verkar falla i ruiner runt omkring en då är det lätt att glömma bort, det är så mycket annat att tänka på. Till exempel att bara överleva från den ena dagen till den andra. Det är i varje fall så det känts under de sista månaderna.Nu ska jag föröka hämta lite energi för att ta tag i mitt liv igen, kanske få iväg lite nya jobbansökningar. För nu är jag rädd för att det brinner i knutarna, känslan av att katastrofen inte ligger alltför långt borta är allt för påtagligt. och vid närmare eftertanke är det kanske det bästa som skulle kunna ske, för då får jag väl "tummen ur ..." och äntligen på allvar se till att få mig ett nytt jobb.Men nu ska jag gå och sätta mig ned en stund med kärestan och njuta av ledigheten. Faktiskt bara försöka vara här och nu. Kanske också visa för mina vänner att jag vet att de finns och att jag behöver dem i mitt liv. För vad vore livet utan dem?

Återkommer snart igen, men till dess  "Ha det ...!"

♥ Puss och kram ♥
 

Puss & kram till dig från mig
på din dag.Jeanette
är ett kvinnonamn med betydelsen lilla Jeanne, alltså en diminutiv form av Jeanne, som är en fransk form av Johanna som i sin tur har grekiskt ursprung. Jeanette betyder "Gud har förbarmat sig". Nettan är ett vanligt smeknamn för namnet Jeanette, som har använts i Sverige sedan 1680-talet. På franska stavas namnet även Jeannette.

Namnet var populärt under 1960-talet och 1970-talet, men ovanligt bland de yngre idag. Den 31 december 2009 fanns det totalt 16 624 personer i Sverige med namnet Jeanette, varav 10 058 med det som tilltalsnamn/förstanamn[1]. År 2003 fick 74 flickor namnet, varav 3 fick det som tilltalsnamn.

Namnsdag: 29 maj (sedan 1993, 1986-1992: 21 juli).


God Jul
önskas
alla mina vänner
och alla mina läsare av bloggen