Det stämmer verkligen med vad man alltid har fått höra att januari är årets längsta månad. Inte för att den har så många dagar, men efter julens glitter och ljus, träffar med familj och vänner blir januari ganska grått och trist. För att inte tala om ekonomin! Det var längesedan jag fick hålla andan så som jag gjort nu då jag gick till affären för att handla, ska pengarna räcka ... Och hela tiden skulle dessa korvören även räcka till dessa cigg. 
 
Förstår inte varför jag inte klarar av att lägga av med rökandet!!! Har försökt hur många metoder och hur många gånger som helst och klarar det inte! Jag hade tänkt sluta vid nyår men orkar inte med ett nyårslöfte till som går åt skogen. 
 
Något som också gjort att detta års januari inte känts bra och faktiskt riktigt tråkigt är att min allra bästaste kollega gick på ledighet i fredags. Och hon kommer inte tillbaka den närmaste tiden om någonsin. Hon väntar sitt första barn och självklart är jag jätteglad för hennes skull. Kommer ihåg då hon berättade för mig. Skäms lite mycket vid tanken men jag glömde helt att gratta henne då. Men självklart gjorde jag det senare då jag träffade henne. Men hur tänkte jag? Var nog så inne i jobbet, det är det enda jag kan skylla på.  Vi har lovat att höra av oss till varandra oavsett hur det nu blir i framtiden. Jag kommer att få en ny kollega på jobbet så småningom. Jag har träffat henne och hon verkar okej. Det tar ju alltid en tid innan man har jobbat ihop sig. 
 
Nu har i alla fall lönen kommit och det är inte många veckor kvar till sportlovet. Och helt plötsligt känns allt så mycket lättare. 
 
 
Ha det!
 
Kram 💞
Så ÄNTLIGEN var det fredag, trots att det är den 13:e idag så var den efterlängtad. Vet inte om jag egentligen är så skrockfull av mig, men jag uppmärksammar alltid fredagen den 13:e allt sedan jag ramlade i trappen på Älvsjö station och fick en fraktur i handen. Och detta hände en fredag den 13:e, precis några veckor innan jag skulle fylla jämnt!
 
 
 
Idag var det läge att verkligen kunna slå halvt ihjäl sig då man var ute. Snorhalt är i underkant! Den sträcka man i vanliga fall går på 5 minuter tog allra minst 10 minuter att gå idag. Dåligt med sandning i dag. SL eller de som sköter om sandningen vid VH stationen brukar jag i vanliga fall tycka att det sköter om sandningen bra, men absolut inte idag. Rent livsfarligt att gå nedför stentrapporna mot stationen idag. Gick där med hjärtat i halsgropen i morse, trots att jag hade bråttom fick jag ta det j* lugnt. Tur att jag inte missade tåget! 
 
Nu ska jag dra en sväng över lägenheten med dammsugaren, plocka bort de få julsaker jag har haft framme. Sedan är det dags att ta det lugnt och njuta av att det äntligen är helg. Kanske jag också tar mig ett vinglas vilket jag tycker jag är välförtjänt av. Och det bästa av allt, i kväll behöver jag inte ställa någon väckarklocka på ringning ☺️
 
Trevlig helg!
 
Kram 💞
Tredje arbetsdagen avklarad. Tredje dagen i följd som tåget är försenat. Idag var det signalfel och något hinder på spåret! Blir jag förvånad? Absolut inte, men jävligt irriterad och förbannad det blir jag. Dessutom har priserna höjts! Då tycker jag att det på något vis också borde ske förbättringar som märks i den kollektiva trafiken. Till exempel att förseningar i tågtrafiken ska förekomma i mindre i utsträckning. Att det finns idioter som springer på spåret kan man kanske inte göra så mycket åt, men alla dessa signalfel, vagnsfel, spårfel etc det borde man kunna åtgärda.
 
Det känns att man lever, det är då ett som är säkert. Nu hoppas jag på att morgondagen blir okej, att jag kommer i tid till jobbet och att jag utan förseningar kommer hem i morgon vid en rätt så skaplig tid på eftermiddagen. Visst borde man väl kunna förvänta sig det av den fjärde dagen...
 
Ha det! 
 
Kram 💞