Med en blogg kan man nå ut till många, om man har tur eller mer om man har något som många vill läsa. Det har jag tänkt på ett tag och kom på att jag som lärare sitter väldigt mycket och ringer och skriver till föräldrar och eleveronm än det ena och än det andra.
 
Nu har jag faktiskt tänkt på att en blogg för själva klassen inte skulle vara så dumt att ha. Det är så mycket som man gör på skolan som aldrig kommer fram till föräldrarna. Alla temaarbeten vi gör bland annat. Tänk att få visa upp allt det de har gjort och det brukar inte vara lite. Sedan att man kan lägga ut vad som kommer att hända under veckan eller i bästa fall vad som kommer att ske under terminens gång utan att behöva skicka ett endaste papper om det som ändå i många fall blir liggandes i bänken eller på golvet i kapprummet. Och om jag planerar det väldigt bra behöver inte jag bli sittandes varje torsdagseftermiddag/kväll och skriva veckobrev. Bara meddela att läs boggen! Åhh vad skönt de vore!
 
 
 
Vet nu, om jag känner mig rätt, att det kommer jag nog att hålla på att pilla med under delar av mitt jullov. Jag provade att ha en blogg i min förra klass men fick aldrig tid för att starta upp den. Nu hoppas jag att det blir lite mer tid för det.  
 
 
Hmm ... glömde ju att göra er uppmärksam på att jag ändrat lite granna i min blogg. Headern är utbytt och i den lade jag in foton jag själv tagit ute i naturen istället för min familj. Tyckte att det var dags för något slag av förändring.
 
Sedan har jag tänkt mycket på det här med familjen. Varför ska jag ståta med dem här!! Jag är glad och stolt över dem men det hör liksom inte hit. Det jag skriver här är det jag själv väljer att skriva om, på mitt eget sätt och från mitt perspektiv. Min familj ska inte behöva synas för mycket förutom då jag lägger in foton i mina inlägg. Om jag nu gör det. 
 
Hoppas att ni gillar det nya  ;)
 
Kram ♥
 
 
Fortsätter att ha mycket omkring mig, många "måsten" som egentligen borde ha gjorts före jag fick reda på att det borde ha gjorts. Stress, stress och åter stress. Får bita ihop och tänka på att snart är det jullov  ;)
 
Föresten, har jag berättat att min dotter kommer att gifta sig på nyårsafton? Det ser jag fram emot och kan inte för mitt liv komma ihåg när jag sist var på ett bröllop så det är väl på tiden för det. 
 
 
Jag har hittat något som jag kan roa mig med ibland då andan faller på. Jag skrev ju i något tidigare inlägg att jag köpt mig en ny telefon och "pö on pö" har jag lärt mig hur den fungerar. Det sista var att jag nu fattar hur jag ska ladda ned en massa appar, i och med det har det så att säga laddats ned en massa spel i min telefon. Finns ju en hel drös med gratis spel och just nu så har jag snöat in på "Ruzzle" och "Candy Crush saga"! Herregud vilken tid dessa spel tar, fort har en halvtimme gått. Lite farligt är det nog om man som jag redan är i lite tidsnöd.
 
Skulle tro att det är fler än jag som läste dessa harlequin (?) böcker. Vet ju inte om dessa fortfarande finns att köpa. Det var längesedan jag såg till dessa böcker. Men de kallades oftast för "tantsnusk". Vad jag ville ha sagt, var att de var väldigt lättlästa och kommer ihåg att jag ofta stod och lagade mat samtidigt som jag läste dem. Samtidigt som de var lättlästa så kunde de även vara väldigt erotiska men det var bara så att man kunde ana eller använda sin fantasi till vad som skulle komma att ske. Kanske hade man snuskig fantasi, men så var det bara. Ibland så att till och med jag rodnade, men det var då det.
 
 
 
 
För några dagar sedan satt jag och tittade jag på vad det fanns för appar för just böcker att lyssna på och hittade till slut en som jag gillade och laddade ned den i min mobil. Och vad hittade jag där!! Ja, boken "Femtio nyanser av honom"! Jag har hört så många som har läst den, helt enkelt sträcktläst den så jag var förstås lite nyfiken på den, så jag laddade ned den för någon dag sedan.
 
 
Om jag har "sträcklyssnat" ? Ja det kan man nog lätt säga  ;) Lite besviken var jag nog, men hade ändå lite svårt att sluta lyssna på den, kanske väntade jag på att något annat skulle hända. 
 
Om Harlequinböckerna satte ens fantasi i rörelse och mycket blev hängandes i luften där jag som läsare tilläts att fantisera beroende på hur mycket jag ville ha, så lämnar ju inte "Femtio nyanser av honom" någonting åt fantasin, allt och då menar jag att ALLT finns och benäms där. Är det månne det som är dagens "tjejsnusk" som kommer att bli morgondagens "tantsnusk"? 
 
Nu ska jag ladda ned boken " En man som heter Ove" som jag har blivit rekomenderad att läsa och jag tror att det är mer en bok i min smak   ;)
 
 
 
Ha en bra dag!
 
Kram ♥
 
P.s
Tydligen finns Halequin kvar, hittade bilden på internet och där kunde man ladda ned både böcker och annat. D.s