Tjooohooo!!! Nu har mitt jullov startat. Så välbehövligt med lite ledighet!! Jag känner mig riktigt sliten och hade stora problem med att hålla ögonen öppna i dag på tåget på väg hem. Fick ruska till ordentligt på huvudet för att hålla mig vaken. 
 
 
Nu håller jag på att packa för i morgon bär det av norrut, närmare bestämt till mamma, där jag kommer att bo. Hon kommer nog att ta väl hand om mig så det kommer nog att gå med raketfart att få upp livsgnistrorna igen hos mig.
 
 
Och den stundande bröllopet närmar sig med stora kliv och jag har fått hem den andra klänningen jag funderade på. Jag har inte riktigt hunnit känna efter vilken jag ska ha så jag tar nog med mig båda två på resan. Men något jag ännu inte har hunnit fixa och det är skorna, men det ska jag försöka hinna med i morgon innan jag far. Gissa om det kommer att vara en stressad kvinna som kommer att rusa mellan skoaffärerna i morgondag!
 
 
 
Och julklappen till Max är fixad. 
 
Flyget går 16.00   ;)
 
Ni ska ha det !
 
Kram 
 
 
 
 
Den här helgen har jag tagit det väldigt lugnt, bara gjort det som måste göras och det var inte mycket. Om man nu inte räknar med alla dessa timmar (!) jag sprang i affärerna för att hitta något att ha på bröllopet. Jag hatar verkligen att vara ute och "måsta" shoppa något. Hittar som aldrig något då jag har ett mål, men att strosa omkring lite så där på måfå det tycker jag kan vara kul att göra då och då. Och det är oftast då jag också hittar en massa "vilja ha" saker. Är det inte ganska typiskt det?
 
 
Jag hade tänkt mig ut idag för att få tag på ett par skor att ha till klänningen som jag köpte, men det får vara till på tisdag. Då ska jag försöka ta mig hem tidigare från jobbet så att jag hinner och orkar göra det. Ja, mina vänner ni läste rätt! Jag köpte mig en klänning, en ganska enkel. I vanliga fall skulle jag inte ha köpt mig en klänning, men vad gör man inte för sin dotters stora dag  ;) 
 
 
Hoppas bara att den går an, för det blev i svart. Det fanns absolut ingen annan klänning jag ville eller kunde ha i någon annan färg. Antingen var de knallröda, orange eller ljusrosa och de är inte mina favoritfärger precis och dessutom tar dessa färger bort all färg från mig själv och det vill jag ju inte ska hända. Damen i affären som hjälpte mig sa att nuförtiden är det många som faktiskt bär svart på bröllop. Så då får man väl hoppas på det då.
 
 
 
 Lägger in någon bild så får ni också se. Men för säkerhets skull har jag skickat efter en annan klänning från nätet. Med den vet man aldrig, hinner den komma fram, passar den mig och många andra frågetecken som gjorde att jag inte vågade chansa på bara den, men den är allt annat än svart  ;)
 
När jag ändå var ute och shoppade kläder kom det ju en tröja och en spetsblus med hem, kom ju att tänka på att vi har julavslutning på torsdag. Kul med lite nytt. 
 
 
Köpte mig ett par nya vinterskor för cirka två veckor sedan (därför ser de lite smutsiga ut pga allt regnande). Tur var väl det, för sedan har det regnat ganska så mycket och mina skor har Gore-tex (?) i skorna, så rädd för att bli allt för blöt behöver jag inte vara i vinter. 
 
 
 
I vanliga fall skulle de flesta tänka "otursdag" eftersom det är fredagen den 13:e, men eftersom det också är Luciadagen så är nog otursstämpeln väck för den här gången eller...?
 
 
 
Vi på skolan fick se vår lucia två gånger för redan i går visade de upp sig för föräldrar och andra besökare på skolans julmarknad. De har verkligen tränat i massor och min kollega som har jobbat så intensivt med klassen kan vara mäkta stolt för de var otroligt duktiga både på att sjunga och att framföra sina verser. Och de går bara i andra klass! 
 
På tal om julfeten så skrev jag i går att jag nog skulle vara hemma vid halv nio tiden. Pyttsan, klokan hann bli nästan tio innan jag var hemma och då var man ju också tvungen att få "tagga" ned sig innan det ens var lönt att försöka sig på att sova. Jag undrar vad mina grannar tänkte på då jag stod och duschade mig nästan halv tolv på natten. Det var så himla skönt att ställa sig där och bara låta riktigt hett vatten strila över kroppen. Jag sovb bra efter den behandlingen  ;)
 
Men nu är det äntligen helg och jag ska sova, äta dricka och kanske, bara kanske göra ett och annat besök i affärerna i morgon. Jag får se hur jag känner för det i morgon. Nu ska jag lägga mig i sängen och lyssna färdigt på "Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann" av Jonas Jonasson. ;)
 
Ha det!