Jag har bott här i Stockholm i ett par år men aldrig hört talas om Hågelbyparken förrän för någon dag sedan. Och då fick jag höra talas om den till och med i både radion och läsa om det i tidningen. 
 
 
Måste säga att det verkligen var fint där och det måste vara kul för dem som har barn att åka dit eftersom det finns både djur, bilbana, lekplats och ganska spännande omgivningar där fantasin måste få massor av inspiration. 
 
 
Vi var dit med våra elever igår och hade en helt suveränt bra dag där. Lite tråkigt bara att det började regna i slutet just då eleverna höll på att köra bilarna. Och hade en elev fått köra var vi tvugna att låta även de andra göra det, med resultatet att vi vuxna både såg ut och kände oss som en hög dränkta katter då vi stod på den fullsatta bussen tillbaka till skolan. Eleverna brydde sig säkert inte så mycket, de hade ju fått köra bil, men vi vuxna ...
 
 

De hade även hästar där och i en av hagarna gick det ett par fjordingar. De stack till i hjärtat för jag kom att tänka på vår egen fjording Natazja. Saknar henne.
 
 
Några av eleverna stod och beundrade dessa hästar. De stod och pratade med varandra och jag kunde höra att det var lite fundersamma över någonting. Plötsligt säger en av tjejerna "Visst fröken har du en häst som ser ut så här?" Jag svarade att jag hade haft en häst av samma ras men att vi hade varit tvugna att ta bort henne för att hon hade varit gammal och sjuk.
 
Då frågar en av killarna " Fröken, varför ramlar inte hästens bajs ner på marken?"
"Vaddå, inte ramlar ner?" frågade jag förvånat och tittade på hästen igen och inte kunde jag se någon hästskit som inte hade ramlat ned. Men då ser jag helt plötligt vad det är de har sett och enkelt uttryckt så var det absolut inte ett sto vi hade framför oss i hagen. Och jag försökte förklara så enkelt som möjligt vad det var som hängde under magen på hästen ...
 
... och det hade absolut inte något med hästskit att göra. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Då blev min balkong färdig, ja i vart fall halvärdig. En bambuvägg saknas. Tänkte först att det fick väl räcka med en på en av sidorna då jag insåg att bara en var hur tung som helst att frakta på tåg och buss hem till mig.
 
Kanske min snälla granne Gun kan hjälpa mig eller så får jag försöka att övertala min sambo att åka iväg med buss och köpa den andra för själv orkar jag inte bära den så långt. Har nog glömt att träna de musklerna på gymmet verkar det som.
 
Så här såg det ut innan en av väggarna kom på plats. Visserligen regnade det just den här dagen, men spelade nog ingen roll. Tråkigt ser det ut fastän jag satt ut lite plantor där.
 
 
Så här stökigt var det då jag planterade om blommorn och ställde ut dem.
 
 
 
Och nu har jag både blommor en bambuvägg. Mysigare blev det, eller hur!
 

 
 
 
 
 
 
 
 
Äntligen har jag fått min bambuvägg! Ja jag har inte fått upp den än, men den står där nu, uppställd på min balkong och bara väntar på det. Och jag är bara så glad av att ha fått hem den. 
 
 
Jag har sökt efter denna bambuvägg tag nu, men inte hittat fastän jag har använt mig av internet. Jag beklagade häromdagen på jobbet om att det verkade stört omöjligt att få tag på en bambuvägg. Då säger en av tjejerna att hon hade köpt sina på Rusta förra året.
 
Ni ser, ibland kan det löna sig att beklaga sig  ;)
 
 
 
Rusta är en av hemsidorna jag varit in på, men se inte hittade jag någon där, var till och med in på butiken som finns i Handen. Men nu har jag fått hem en vägg men vi var tvugna att åka till Kungens kurva, där IKEA också finns. Jag tror att det är allra första gången jag gått förbi IKEA utan att ha gått in där, ja om man inte räknar in att vi faktiskt gick in där och fikade. Blev ju så kaffesugen.
 
 
Jag säger en vägg, ville ju egentligen ha två. De var lite för tunga för att jag skulle orka bära dem, inte ens en om sanningen ska fram. Jag trodde faktiskt inte att de skulle vara så tunga. Tur att Gary var med så att han kunde bära den. Kanske att jag måste höra med min snälla granne Gun om hon inte ska förbi där någon dag.
 
 
Bara nu det här strilandet slutar så att man kan gå ut och ställa i ordning den. Kommer att bli så mysigt och fint så  ♥