Läste just min vännina Gunsans inlägg på hennes blogg om hennes senaste date med en man. Jag vet inte om jag ska skratta eller .... På sättet hon beskriver daten blir jag full i skratt, men samtidigt kan man ju börja fundera över vad fasiken är det för fel på männen. Ja ja, jag vet att man inte ska dra alla män över en kam men efter dessa män hon hitintills träffat börjar man ju fundera och jag vet att hon inte bjuder hem dem i brådrasket utan försöker lära känna dem mer innan det ens blir tal om något annat.
 
Har gått med i en datingsajt " Happy pancake" fråga mig inte varför, för det vet jag inte själv heller. Men om sanningen ska fram har jag inte varit ett dyft aktiv där. Varje gång, det få gånger jag varit in dit så blir jag lite cynisk och funderar lite över hur sanningsenliga alla dessa män är som är där. Försöker verkligen titta på dem så som jag gjorde i början av tiden då jag gjorde min debut i den världen. Men det går inte, tappar lusten nästan direkt då jag är in på sajten. Kan det vara så att man inte är lika blåögd nu som då efter två misslyckade förhållande där männen i båda fallen visade sig vara ena riktiga skitstövlar och lögnare fast på olika sätt.
 
Gunsan menar att jag var för romantisk och blåögd och trodde för mycket på vad männen sa och det tror jag också att jag var, men hoppas att jag lärt mig min läxa. Men just nu, är jag egentligen så intresserad av att inleda något nytt förhållande, försöka hitta min så kallade "soulmate"? Nej blir nog svaret, orkar inte tänka på det eller ens att orka börja gräva i någon höstack efter en nål som knappast går att hitta.  Övertygelsen om att det där ute finns en man för mig tror jag mindre och mindre på och inte blev den övertygelsen mindre av att läsa om vännen Gunsans erfarenhet i helgen.  
 
Blir nog en singel för en lång lång tid framöver. Är nog bäst att rå om sig själv.
 
Nog om detta, i morgon arbetsdag så jag säger godnatt för den här gången.
 
Kram 😊
Det blev ett brådstörtat uppvaknande idag. Vaknade, med tunga trötta steg gick jag upp för att göra iordning morgonkaffet innan jag skulle ner till tvättstugan. Trodde att klockan var strax efter halv sju eftersom jag hade ställt mobilen på ringning då. Slängde ett getöga på klockan i köket för att se hur lång tid jag hade på mig innan jag skulle vara i tvättstugan.
 
Kollade igen på klockan! Trodde inte mina ögon, sprang till min mobil för att kolla att köksklockan inte gick fel. Inget fel på köksklockan kunde jag konstatera, den visade även den 07.15! Nuförtiden har jag inga fem minuter till godo på köksklockan vilket jag oftast hade tidigare. Ni som känner mig vet vad jag pratar om när jag säger att på det sättet trodde jag att jag alltid hade fem hela minuter till godo. ALLTID! ☺️ Tidsoptimist som jag är.
 
Tvättstugetiden var 07.00! Det blev fort på med kläderna. Som tur hade jag gjort iordning påsarna med tvätten igår kväll. Sedan snabbt ner till tvättstugan, snabbt i med kläderna och sedan upp till lägenheten för att få i mig mitt morgonkaffe. Är ju inte människa först förrän jag fått min första mugg med kaffe på morgonen. När jag satt och drack mitt kaffe blev jag ju lite fundersam över varför jag inte hade vaknat av alarmet på mobilen. Då kom jag på det! Visst hade jag ställt klockan på ringning men glömt att lägga in att det var en söndag den skulle ringa! Det är en nackdel med att ha mobilen som väckarklocka för mig just när det gäller sådana saker. 
 
Skönt att få tvätten bortgjord, men hatar när jag måste boka in så tidiga tider under helgen. Nästa gång fick jag som tur var lite senare på förmiddagen. Sådana här gånger kan jag sakna Gary för det var han duktig på, alltså att fixa med tvättider och att tvätta, men därför inte sagt att jag vill ha honom tillbaka in i mitt liv. Aldrig någonsin mer.
 
Gårdagens röj här i lägenheten upptog nästan hela min dag. Lite skoljobb hann jag med men det mesta är kvar av det och inte hann jag lägga ut några semesterfoton. Kom ju på att toaletten behövde sig en rejäl uppskrubbning. Så det tog ju också mer tid i anspråk än jag hade räknat med, men nu är min lägenhet skinande ren 😊. 
 
Passade även på att göra lite storkok. Jag har ju så sällan tid eller ork att laga till något att äta då jag kommer hem sent, då kan det vara skönt att ha något att bara värma upp. Så just nu är jag ganska nöjd men ska ta itu med räkningarna så då får jag se hur nöjd jag är efter det. Men bättre att börja högst uppifrån på skalan av nöjdhet så kanske det inte sjunker så lågt ned 😎
 
Ska i alla fall försöka ta mig tid att njuta av solen om den nu behagar kika fram idag.
 
Ha en skön söndag!
 
Kram 💞
Vaknade strax efter nio i morse. Tro det eller ej men jag tror knappt det själv men jag har sovit tolv timmar ungefär. I ett! Det var evigheters evighet det hänt mig. Men jag har varit otroligt trött de sista två veckorna och igår kväll gick luften ur mig helt vid åttatiden. Så när klockan var ungefär nio låg jag redan i säng och sov som en stock. Nu tycker man ju att jag ska vara pigg som en lärka men det är jag inte men betydligt piggare än vad jag har varit på länge. 
 
Här ska jag ta mina vilopauser idag 😎
 
Ska röja lite i lägenheten. Ser ut som ett slagfält här eftersom jag varit så in i nordens trött på kvällarna då jag kommit hem. Inte har prio ett varit att städa undan utan det har varit lite jobb från skolan och sedan har sängen hägrat.
 
Efter två dagars tågförseningar i rad vid hemgång har man verkligen kommit tillbaka till verkligheten, så fort man glömmer bort det jobbiga med arbetsresorna då man är på ledighet. Redan urless så jag vill spy på kabelfel, obehöriga på spåret och alla andra saker som gör att tågen är försenade. 
 
Under den där humlen brukade jag en gång i tiden sitta och ta igen mig. Önskar att jag hade den hörnan här just nu.
 
Jag har varit ute på nätet och tittat på  bostadsrätter närmare jobbet även på bostadsförmedlingen för att se om det finns lediga lägenheter. Men ännu har jag tyvärr inte hittat något som passar mig eller min plånbok. Mamma hon är på mig om att jag ska flytta tillbaka uppöver och mer av det har det blivit sedan jag var till henne. Jag både vill och inte vill, men ett är då säkert och det är att det är både lättare och lite billigare att hitta sig ett boende där än här. Kanske det är det som till slut får mig att lämna det jag har nu. Har ju inget nu som håller mig kvar här egentligen. Ja om jag nu inte tänker på äldsta dottern som bor i Linköping. Hmm... kanske att jag ska satsa på att få mig ett jobb och en lägenhet där. Vore kanske inte så dumt.
 
Då kanske man också skulle orka med att ha ett privatliv också. 
 
Nä, nu ska jag inte bli sittandes här ska fortsätta röja här, arbeta lite med saker från jobbet sedan kanske om jag får lite tid över hinner lägga in lite fler foton från semestern. Men det är bara kanske...
 
Ha en skön lördag!
 
Kram 💞