Nu fortsätter gnällandet, men det må vara så för jag kan inget annat göra efter ett sånt här lov. Inte en endaste dag har jag känt mig frisk. Ont i halsen, huvudet, ja i stort sett hela kroppen har fått känna av denna eländiga förkylning. Och inte känner jag mig frisk än.
 
 
Och på måndag börjar jobbet igen! Känns inte allt för kul. Är inte på långa vägar så där utvilad som man vill känna sig efter en hel veckas ledighet. Jag är så j*la less på allt host och snörvel snörvel. 
 
 
Tidigare har det hjälpt eller i vart fall lindrat lite med Kan jang och te med ingefära, men nu ... NOT! Ska nog testa det där som de visar på videon  ;)
 
Jag har suttit den tiden jag orkat och tittat på lediga jobb och vad fann jag??
 
 Finns det något ensammare än en ensam svan!
 
 
En tjänst i Spanien eller snarare på en av Kanarieöarna och jag betsämde mig bums för att söka den. Jag har ju ända sedan jag blev lärare närt en dröm om att någon gång få jobba utanför Sveriges gränser. Tidigare tjänster jag har sökt har det visat sig att jag har för lite år inom läraryrket. Men nu!!  Jag har minst 10 år! Det borde väl börja räcka med det tycker jag. Jag ska i alla fall försöka, har ju inget att förlora på det. Frågan som också blir är väl om man får tjänsteledigt. Ett år borde väl inte vara något problem att få ledigt, hoppas jag. 
 
Spanskan?
 
Det borde väl inte vara något större problem. Det är en svenska skola och jag tror att då man är där kan man väl kanske lära sig lite så att man hjälpligt kan klara sig. Det är bara vad jag tror, men hoppas. Kanske jag måste be någon vän om hjälp  ;)
 
Nu orkar jag inte skriva just så mycket mer. Ska hoppa i säng och försöka sova bort lite av förkylningen...
 
Ha det!
 
Kram ♥
 
Det här gör underverk!
 
 
Usch!!! Vilken helg det har varit. Visste ju att det skulle bli så på ett ungefär eftersom jag redan i torsdags kände rejält av den kommande förkylningen. Men att jag skulle bli sååå ...
 
Har i stort sett varit sängliggandes hela helgen. Stöp i säng ifredags. Kunde jag sova?
 
Så klart inte! Hostade, snörvlade och var rejält täppt i näsan. För att inte tala om frossan som gjorde att hela min säng skakade. Gary trodde först att jag skojade med honom, men en ordentlig blick från honom så kunde han ju se att här skojades det inte. En blind en hade nog sett det för längesedan ...
 
Näe, det var inte snällt sagt, jag vet det, men det har sina skäl som jag inte kommer att gå in närmare på här och nu. Det kommer väl ... kanske ...  en gnällbloggsinlägg senare. Har som inte riktigt bestämt mig än. 
 
I dag är det inte riktigt lika lätt att skriva av sig här som det var tidigare. Alldeles för många läsare, både kända och okända. Tidigare visste jag väl på ett ungefär vilka det var som läste min blogg, men idag så "vete sjutton". 
 
  
 
Men hur som haver så har den snö som föll tinat bort medans jag har legat till sängs. Idag är det första dagen jag har orkat vara uppe lite längre stunder, men känner fortfarande att febern inte har släppt taget om mig och sedan fär attinte tala om denna hosta som gör att jag känner av att jag har en kropp. Till och med huvudet känns som om det vore en uppblåsbar ballong.
 
Nej, nu får det vra slut på gnället. Ska hoppa i säng och hoppas på att få sova någon timme i ett svep vilket inte har varit lätt de senaste nätterna.
 
 
 
Ha det!

Kram ♥
 
 
 
Jag bara frågar!!! Vad är det i nästa vecka??
 
SPOOOOORTLOOOOOV!!!!!!!!   ;)
 
Och vet du hur  man vet att det är skollov? 
 
Många lärare är sjuka och jag är en av dem   :/
 
TYPISKT!!!

Men jag ska börja lovet med att kurera mig genom att sova, sova, sova.
 
Sörpla i mig massor av te med honung och riven ingefära.
 
Ta mig några huttar Kanjang.
 
Konstigt vore det väl om jag inte skulle bli frisk, eller hur...
 
Ha det!
 
♥ Kram ♥