Helgen gick som vanligt fort mest troligen för att jag nog sov bort det mesta av tiden. Fasiken, jag tro att jag håller på att bli sjuk. Igen! Har frossa och mår inte så där hundra. Tur att det snart är påsklov så att man får tid att ta hand om sig. Men vilken tråkig början på året det har varit, det var nog år och dar sedan jag har varit så mycket sjuk som jag har varit de senaste månaderna. Kommer ihåg att det var en period då yngsta flickan började på dagis, då gick jag och hon om varandra med att vara förkyld.
 
I morgon kommer en blomsterbukett med blommor till mig. Undrar vem som skickat det till mig? Kanske sonen, vore inte så konstigt, han överraskade ju mig på Mors dag med en vacker bukett och choklad 😊 och så har jag ett paket från min äldsta dotter att hämta på posten. Idel glada överraskningar. Det bästa skulle ha varit om de själva skulle ha kommit hit, men man kan ju inte få allt trots att man fyller år. 
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan hopp i säng. Är ju så himla trött som vanligt.
 
Ha det! 
 
Kram 💞
 
Cattis
Butter blev nog lite störd av att jag tände lampan rakt ovanför dem.
 
Det verkar som om det har startat "förpuppningen"!! ☺️ 
Och om det har börjat med det kan jag nog räkna med att ha fjärilar kring påsk!
Vet inte om jag gillar tanken 😳 lite för tidigt ju att släppa ut dem då.
 
 
Äntligen, ääääntligen är fredagen här. Inte för att jag tycker att veckan har varit speciellt lång, för nyss var det ju faktiskt måndag. Det är nog andra saker som gör att längtan efter fredagen blir så där intensivt att det nästan tar ont i kroppen. Det är en sådan där oerhörd trötthetskänsla som jag tycker är lite svår att beskriva. Men denna känsla gör att jag känner mig så totalt slut i hela kroppen ja faktiskt att knoppen hänger med där.  Samtidigt som det känns som om  tankarna bara snurrar runt runt i huvudet i racerfart är det också en sådan där känsla av att varje tanke i huvudet går på lågvarv, ingenting som man orkar eller klarar av att tänka tanken klar ( hoppas ni förstår vad jag menar) och den enda tanken jag kan tänka klart om är "säng sova säng säng".
 
Jag tror mycket på att det är jobbrelaterat men har även börjat fundera på om det kan bero även på vad för mat man stoppar i sig. Under påsken blir jag nog kvar här i Stockholm eftersom jag inte har råd att åka uppöver. Det har blivit lite väl många sjukdagar denna månad därför blir min lön ganska mager. Synd, skulle ha varit skönt att få åka dit upp ett tag men jag får sikta på en skön lång sommarsemester där istället. Därför har jag bestämt mig för att prova på LCHF. Det kan vara skönt att vara hemma de första dagarna eftersom jag har läst någonstans att magen kan krångla lite i början och så kan det vara en poäng i det att jag då verkligen kan koncentrera mig på maten lite extra.
 
Har hittat en blogg som heter "LCHF  ingenjören" som jag nu har följt ett litet tag och som har fått mig att bli väldigt intresserad och inse att det kanske är något sådant jag behöver. Dels mot mitt sockerberoende men också kanske för min oerhörda trötthet. Jag har länkat den till min blogg så om ni är intresserad av att läsa vad hon skriver om detta så finns den "LCHF" bland mina länkar till vänster om textmassan. 
 
Nu ska jag, trots den tidiga timmen, säga godnatt och stämma möte med JB. Är väldigt väldigt trött, ögonlocken känns mycket tunga, så nu medans jag orkar hålla upp ögonen ska jag skynda mig iväg till sängen.
 
Ha det!
 
Kram 💞
Trött, äta LCHF, blogg, tips och råd,
Det finns mycket att vara glad åt just nu. Ljuset har återkommit och det är väldigt ljust på morgonen då man går till jobbet nästan så att man tror att man har försovit sig. Våren är på väg, början till grönt lite här och var och tidiga vårblommor har börjat titta upp där solen värmer. Men det bästa av allt är att i morgon är det fredag!!Så skööönt!!!
 
Hoppas bara på att den sol och värme som utlovades förra helgen behagar att visa sig denna helg, hela helgen för det blev ju bara en dag förra veckan. 
 
 
Idag var jag på kurs och fick lära mig en hel massa om fjärilar som det sedan är meningen att vi ska lära våra elever om. Det var faktiskt en hel del jag redan visste och kände till men jag tror att det mesta var nog något helt nytt för mig. Vi fick även prova på Origami, men det kunde jag ganska snabbt konstatera var inget för mig och inte något jag tänker ge mig in på i klassrummet. I så fall måste det bli några timmars övning på det. Är inte direkt en pysselmänniska vilket jag har kunnat konstatera vid ett flertal tillfällen tidigare och kan nu även slå fast att inte ens pyssel med Origami var något för mig.
 
 
 
Det som ska bli spännande är att följa fjärilslarverna jag fick med mig hem. Cattis och Butter som jag döpte dem till, inspirerad av engelskan. Det är ju bra om jag ändå har lite erfarenhet av larverna innan vi börjar jobba med dem på skolan tillsammans med eleverna. Larverna till eleverna har vi bestämt ska komma efter påsklovet. Det kommer att spännande och säkert kul för eleverna. Ser verkligen fram emot det. 
 
Nu i säng, arbete i morgon, sista för denna vecka ☺️
 
Ha det!
 
Kram 💞