Det märks att allvaret börjat, har knappt tid att vara in varken på bloggen, Fb eller på något annat ställe. Nu är det ju äntligen helg, men är jag ledig? Nejdå, inte alls. De där uppe har bestämt att vi ska köra utvecklingssamtalen redan i nästa vecka och inte har vi direkt fått någon tid för att skriva några IUP för eleverna. Så det är vad jag ska göra i helgen, förbereda mig så långt det är möjligt. 
 
Nu har jag i alla fall fått iväg några arbetsansökningar så jag får hoppas på svar. Lite less på mitt nuvarande jobb just nu, tycker att det blir mer ord än handling. Hoppas ju på att det ska vara bättre på något annat ställe och sedan gör det ju inte något om det även är betydligt bättre betalt. 
 
 
 
Jag har ju varit på trevligheter sedan sist jag skrev här. Min äldsta dotter Jeanettes bröllop, där hon som brud var vacker som en dag i sin kolt som hon hade låtit sy upp till sitt bröllop. Ska lägga in lite foton här senare då jag valt ut vilka jag vill och kan visa. Bröllopet var vackert och kyrkan de valt att gifta sig i i Åtvidaberg påminde mycket om kyrkan i Öjebyn. Kanske därför Jeanette valde att gifta sig där.
 
Det var spex, tal, sång och självklart brudvalsen i tangotappning efteråt i Hembygdsgården. Det bästa, minnesvärda och det som kändes mest i hjärtat var jojken Jeanette gav till sin Nils. Synd att jag blev så tagen av den att jag helt glömde bort att spela in den. 
 
Och det allra allra bästa tack vare bröllopshelgen var att jag fick ha alla mina tre barn och barnbarnet runt i kring mig så gott som hela helgen. Det är något som inte sker alltför ofta nuförtiden.  ❤️
 
Nu ska jag ner till tvättstugan innan jag tar tag i jobbet jag tog med mig hem igår och packa upp  resterande jag inte hunnit göra tidigare  😎
 
 
Ha det! 
 
Kram 💞
Jaha, då sitter man här, sista semesterdagen och försöker samla sig mentalt för morgondagen. Hur skönt, bra, roligt eller avkopplande semestern än har varit så är det samma lika varje år. 
 
I början av ledigheten brukar jag sköta mig (nästan) exemplariskt som att komma mig i säng inte alltför sent, tänka på vad jag äter, röra lite extra på fläsket och andra bra saker. Saker som, om jag skulle fortsätta skulle göra att jag säkert skulle må betydligt bättre nu när allvaret börjar igen. Allt eftersom ledigheten fortgår så brukar jag istället göra allt det motsatta.
 
Så nu sitter jag här, med semesterläget fortfarande på, dygnsrytmen upp och ner och mentalt är jag långtifrån förberedd på att arbetet börjar i morgon. Men som vanligt, inte första gången ju, så är man ganska snabbt inne i rutinerna igen och det är ju också när allt kommer omkring ganska skönt.
 
Tur att första arbetsveckan bara är två dagar och att det dröjer lite till innan eleverna börjar. Bra att man hinner förbereda sig både praktiskt och mentalt innan man hälsar eleverna välkommen till ett nytt läsår.
 
Nu ska jag gå och sätta mig ute på balkongen och njuta en stund av den sista semesterkvällen för det här året.
 
Ha det!
 
Kram 💞
 
Jordgubbarna som glömdes bort hos mamma 🙀
 
 
 
 
Wow, nu är jag imponerad av mig själv! Har hunnit med en hel del nu på morgonen, jag som annars är som ett enda stort senadrag så här på förmiddagen ( i alla fall under ledigheter ☺️). 
 
Har bokat in en tid för mig att "bli fin" i alla fall ett försök till att förbättra mitt utseende. Om det nu blir till det bättre återstår att se. Sedan har jag bokat in min resa som går i kärlekens tecken. Min dotter gifter sig 19 augusti så därför går tågfärden mot Linköping för vidare resa till Åtvidaberg där hon nu bor med sin blivande man ☺️. 
 
Klänning och skor är beställda, hoppas nu på att de hinner komma så att jag hinner prova dem om de passar. Litar inte riktigt på storleksinformationen man brukar få. Men håller tummar och tår att jag inte behöver skicka tillbaka nåt. 
 
Jag började röja i lägenheten igår men orkade inte slutföra det så nu har jag städat nästan klart, lite till att göra. Och så är tvättstugan bokad till i morgon. Jisses vad duktig jag har varit så jag ger mig själv en klapp på axeln bara därför. 
 
Utanför mitt fönster strilar regnet så det blir väl att stanna inne resten av dan om det nu inte blir något uppehåll lite senare. Jag har ju som sagt var en hel del timmar kvar av den här dagen innan den är slut och för en gångs skull är jag nästan klar med allt som jag tänkt mig att gör idag så tidigt. 
 
Och så har jag ju nu skrivit detta inlägg 😊. 
 
Ha en fortsatt bra dag!
 
Kram 💞