Läste i en av mina bloggarvänners blogg om att hennes bloggtorka mer kanske berodde på en ganska gammal och skröplig dator än något annat. Och när jag tänker efter så kan det nog vara samma dilemma här. Inte bara problem med dokumenten som försvann i samband med jobbsöket förra helgen utan det är hela tiden något som inte fungerar som det ska. 
 
Ibland kommer jag inte ens in på datorn, ibland inte in på internet eller så låser den sig helt etc etc... Och inte nog med det, den flåsar och har sig och låter som om den snart skulle dra den sista sucken. Och kanske det inte är så konstigt för när jag räknar efter på ett ungefär så skulle den nog ha gått i pension för ett bra tag sedan om mn nu ska höra på de som säger sig veta lite om datorer.
 
Så nu vet ni, om ni tycker att det dröjer väldigt länge mellan mina blogginlägg så kan det kanske ha att göra med  att min dator inte har agerat så som jag vill. Och skulle jag mot all förmodan helt plötsligt börja skriva en himla massa inlägg så kan det ju hända att jag har varit iväg och köpt mig en ny.
 
I morgon är det onsdag, veckans längsta och även i särklass tidigaste "stigaupptidigtdagen", men efter det så är ju arbetsveckan nästan slut. Positivt tänk, det är vad jag just nu behöver som mest ...
 
 
Ha en bra kväll!
 
Puss och kram ♥
Har ju glömt att berätta vad som hände förra veckan. Närmare bestämt vad som mötte mig då jag tittade ut genom fönstret pålördagsmoronen.  Det kunde ha gått riktigt illa, men för en gångs skull kan jag säga att både jag och några av mina grannar hade sjusärdeles tur. 
 
Ser ni den?
 
Vi har eller nu snarare hade en björk som stod ganska nära min balkong. Jag har alltid varit lite orolig då det har blåst, men nu behöver jag inte oroa mig längre ;) Den blåstes ned av den hårda vinden vi hade förra helgen. Och turligt nog tog den rätt riktning som ni kan se på bilden. Snacka om att vi hade tur, kanske jag borde ha köpt mig en trisslott eller två den dagen  ;)
 
 
 Men nu har jag mist trädet där fåglarna brukade sitta och jag fick rätt många fotomotiv...
Ja, då var man ett år äldre och inte känns det någe mer annorlunda än dagen före det och absolut inte mer annorlunda än någon annan dag tidigare. 
 
Visst skulle det vara trevligt med lite tårta och kaffe på morgonen, men inte i sängen. Vet inte, men jag har aldrig gillat det där med att fika i sängen möjligtvis kaffet. Kanske det har med att man någon gång då man var liten åt någon kaka eller smörgås och sedan efter det hade man massor av smulor i sängen när man skulle krypa ned för att sova. Det hatade jag. Så där är nog svaret på frågan.
 
Vad jag gjorde på min födelsedag?
 
Hmm ... satt faktiskt och rättade lite texter som mina elever skrev på nationella provet i fredags. Så kul hade jag  ;) Måste erkänna att jag fick skratta en hel del. De är ibland faktiskt riktigt roligt med att rätta deras texter eftersom jag ofta får dra på smilbanden.
 
I dag ska jag försöka att ta det lite lugnare. Jag sa bara liiiiite...
 
Ha en trevlig dag i det kalla solskenet!
 
Kram ♥