Herrgud, detta är ett evighetsjobb med att spackla, slipa och måla. Tycker att det är kul att måla och "pjåta" på, men det här med att använda spackel i en massa vinklar och vrår och sedan dessutom slipa till det så att det blir bra. Det är en helt annan sak! Hela tiden ser jag att det inte är så bra slipat eller att "åh, där skulle det nog ha varit lite mer spackel! Förstår ni vad jag menar?
 
 
 
Dörrpostarna (säger man verkligen så?) runt dörrarna börjar se hyfsade ut men då har jag kvar runt köksluckorna och där är det inte lika roligt, precis som med balkongdörren. Den kommer nog aldrig att bli klar. Hela tiden är det något som inte ser så bra ut och då är det spackling och slipning som gäller igen. Evighetsjobb som sagt var.
 
 
Men nu till något betydligt mycket roligare. I dag fick jag hem min Iphone med tillbehör, men inget simkort. Det som jag har är ju alldeles för stort, så nu måste jag tyvärr vänta någon dag till för att kunna använda den. Under tiden får jag väl roa mig med att läsa instruktionsboken så att jag vet hur den fungerar och vilka funktioner den har. 
 
 
 
Med tanke på att jag håller på med mitt målarprojekt här hemma kanske det var bra att jag inte ännu kan börja använda min nya Iphone. Räknar nog med att det kommer att ta sin tid att lägga in telefonnummer men också att kolla in alla funktioner. 
 
Nu ska jag vila mig.

Godnatt!
 
 
Iphone, tillbehör, måla, spackla, instruktioner,
Mitt poängsamlande
här på bloggen
går stadigt framåt,
men ack så långsamt.
Ännu en lång bit kvar
till delmålet.
Själva målet är väl en utopi!
 
Suck!
 
 
Här har det spacklats och målats för fullt. Inte på mig själv men i min lägenhet. Passar på då Gary jobbar, det är som skönast så. Inte stor plats annars och röra sig på och jag får gå och vara rädd att han ska vara och röra i något som jag just har målat. Så ni förstår att det verkligen inte är något stort utrymme vi bor på. 
 
 
 
Phu ... är inte klar än på långa vägar, tar alltid mer tid än vad man har tänkt sig att det ska göra. Förstår inte riktigt varför det alltid blir så för mig!  Och något som verkligen är typiskt mig är att jag samtidigt som jag går och målar, funderar på andra målarprojekt. Någon som känner igen sig?
 
Just nu funderar jag på att måla köksbordet och stolarna. Bordet ser förj*ligt ut, om inte annat så måste den slipas. För hur jag än torkar så ser det inte avtorkat ut, då förstår ni vad jag menar och vem vill ha det så, inte då jag. Och slipar jag så måste jag ...
 
                Här har jag målat en gång förhoppningsvis räcker det med en gång till  ;)
 
Men jag måste bestämma mig, för om ungefär tre fyra veckor kommer snickarna för att lägga in det nya golvet och då vill jag inte börja måla och slipa. Risken är ganska stor att jag kluddar ned golvet med färg, fråga mig inte men jag ser för det mesta ut som om jag hade badat i färg då jag målar och ändå är jag så försiktig ... tycker jag.  
 
Näst nästa vecka, alltså om två veckor ungefär har jag även så gott som bestämt mig för att dra uppöver. Lovat mamma att vara husvakt då hon åker till Malugn för att dansa och träffa sina dansbandsvänner. Vad gör man inte för lilla mamma ♥. Och sedan vill jag ju umgås lite både med henne och mina barn och barnbarnet Max ♥.
 
Nu åter till måleriet.

Höres!

Kram ♥