Tänkte bara vara in här och skriva några ord så att ni vet att jag lever och har hälsan. Är ju inte in här så ofta nuförtiden som jag nog redan skrev om i mitt förra inlägg. Det händer så mycket i mitt liv just nu så det här får som sagt var stå tillbaka ett tag.I går åkte sonen hem och det kändes verkligen i "mammahjärtat". Skönt att man har kvar någon här som kan ge lite tröst. Nu får jag väl hoppas att det inte dröjer alltör länge innan han kommer tillbaka igen. eller att jag kan åka dit upp. Nu ska han först och främst sommarjbba tre veckor och tjäna ihop lite pengar. Ja inte för att jag tror att han använder dem till att ta sig hit ned, snarare blir det väl någon typ av spel till hans spelmannick.Det var längesedan jag hade så mycket att göra på min fritid, men kul är det. Idag lutar det åt att det blir blåbärsplockning.

Mmm... 
kommer kanske att bli en massa goda pajer eller vad det nu blir...

Ha en härlig dag!

♥ Kram ♥
  


Typiskt att jag vaknar så tidigt en morgon som denna och inte ens kan somna om då jag har möjlighet att få sova hur länge jag vill. Ja kanske inte hur länge som helst eftersom jag väntar besök, men någon timme till kunde det ju gärna ha fått bli.

Sonen han ligger fortfarande och sover så gott. Lyckost han som klarar av att göra det, men det är väl ganska typiskt ungdomar. Ett ungdomsfenomen skulle jag vilja påstå att det är, att kunna sova bort halva dagen! Man har ju varit där själv en gång i tiden.

Jag har tänkt mig till gymmet snart, känner att jag behöver ta en rejäl dust med mig själv där. Var alldeles för många dagar sedan jag var dit, har inte direkt varit "prio nummer ett" den sista tiden i mitt liv. 

 

Mitt liv som det ter sig nu är bara bra. Fyllt av glädje och mycket skratt och roliga saker på gång. Som jag skrev i mitt förra inlägg så leker livet just nu och jag leker med och njuter för fullt.

Det är mycket som bubblar upp i mitt huvud som jag skulle vilja skriva om. Tänk vad lite glädje i livet kan locka fram inspirationen, skrivklådan har jag ju alltid haft. Det "sorgliga i kråksången" nu är väl att det inte riktigt finns den där tiden för att skriva, men om jag känner mig rätt så kommer jag tids nog att ta mig den där tiden.

Lever absolut inte i en dröm eller sagovärld som jag är rädd eller behöver vara för att vakna ur. Tro mig mina vänner, jag lever i verkligheten den här gången. Vill verkligen känna att jag lever!

Ha en underbar måndag!♥ Kram ♥


Är in hit en snabb visit. Har inte så mycket tid för att skriva här just nu. Det är så mycket som händer i det verkliga livet som jag vill hinna njuta av.

Vad vet man. I morgon kanske det är borta. Det om något är en lärdom jag nu försöker ta fasta på, att ta vara på och njuta av varenda sekund.

Javisst kliar det i fingrarna just nu, men det får lov att vänta. Tids nog kommer det säkert tid för det också. Sonen är ju här på besök så han kräver ju också sin tid av mig.Tänk att livet bara på en sekund kan vända helt tvärt från det  dovaste mörka till det mest skimrande som finns. Livet känns bara så underbart och lovar gott innför framtiden. Om inte annat så kommer jag att minnas denna sommar som en av mina bästa på många år.

Nu ska jag ut i livet och njuta. Kommer säkert in här fler gånger och berättar om vad som händer i mitt liv eller om något av allt det roliga som hänt i mitt tidigare liv nu när inspirationen verkar komma åter.

Ha det bra mina vänner!

♥ Kram ♥