(null)

... är det inte bra med min rygg. Det är väl åldern som ger sig till känna, menar att det tar väl längre tid nu än när man var yngre att något blir bättre. 🤔 Har börjat med något som kallas Figure 8 och det har faktiskt börjat kännas lite bättre. Är nog en hel del muskler som behöver väckas till liv eftersom jag så sällan har/ tar mig tid att gå på gymmet nuförtiden. Oftast kommer jag hem så sent och då finns det ingen energi hos mig. 

En vy jag ser varje dag på väg från jobbet.

Och på tal om var man bor så hittade jag några lägenheter som var intressanta men det tog inte många dagar så var de borta alltså sålda eller i varje fall borttagna från sajten. Det sägs ju att lägenheterna säljs som smör just nu trots coronatider. I början av coronatiden trodde man ju aldrig att det skulle bli så här, snarare tvärtom. Upp och nedvända världen ju. 🤨

Ja nu märks det att semestertider och sommarlov är över. Det blir bara fler och fler människor på tåg och bussar och därmed svårare att hålla avstånd till andra. Jag tycker det är jättejobbigt och är orolig eftersom jag måste använda kollektivtrafiken för att ta mig till och från jobbet fem dagar i veckan. Under helgerna avstår jag kollektivtrafiken i mesta möjliga mån och därför har helgerna blivit ganska så tråkiga. Tidigare kunde jag åka in till city bara för att se/ träffa på folk men det gör jag inte längre. 

(null)

Och på tal om resor i jobbet så blev det lite ändringar med klassens resor till konstexpressen (skrev fel namn i förra inlägget). Stockholm stad har ju vissa restriktioner nu under pandemin vilket innebär att så mycket som möjligt av undervisningen ska ske i skolans lokaler. Vilket jag tycker är ett bra beslut för då vet vi vad som gäller. Mina kollegor och jag var ju lite oroliga för dessa resor med kollektivtrafiken. 

Så länge min rygg är som den är blir kartongerna kvar där dom är 😳😞

Vad vi vet nu är att vid första träffen med teamet som håller i konstprojektet ska vi få åka dit och tillbaka med egen buss och skolan behöver inte bekosta detta själva. Sedan får vi se hur de har tänkt lösa resten och till våren håller vi tummarna för att denna pandemin har "farit sin kos" eller lugnat ned sig så att vi tillsammans med eleverna får besöka museet för det behöver våra elever. Några av våra elever har aldrig varit utanför där de bor oftast kanske en eller två stationer bort. 

Tänkte komma in på det här med skolbränderna i Sverige och all glaskrossning som har skett på min skola den senaste tiden men orkar inte ta tag i det nu. Det får bli en annan gång. 

Skönt med svalare väder, här har det åskat och regnat idag och jag har jublat. 😇

Ha det!

Kram 🤗💞

bussar och tåg, pandemin, slut på semestern,