I kväll för bara en liten stund sen fick jag ett telefonsamtal från min mamma. Gunhild min morbrors kära sambo dog i natt. Svårt att fatta att hon inte längre finns bland oss. Att man aldrig mer kommer att få höra hennes goda glada skratt eller få höra henne säga "att du ska se att allt ordnar sig till slut". Kommer att sakna hennes positiva syn till allt i livet fastän livet inte alltid hade varit så snällt mot henne. Mina tankar finns hos min morbror och hennes barn.


Se hela bilden


Änglar visst finns de, nu är hon säkert en av dem


Jag vet att hon skulle ha sagt att jag inte ska gråta men just nu bryr jag mig inte om det för jag är så j-a ledsen och tycker just nu att livet  bara är så....


Skrivklådan i mina fingrar kommer och går som den vill och nu känns det därför som att jag måste lätta lite på trycketSe hela bilden genom att skriva några rader här och nu. Har inte något speciellt att skriva om, men alltid kanske  det ändå blir något i slutändan. Vi får se.

Mellan mig och BeA är det detsamma som tidigare, vi pratar med varandra då och då i telefon och det känns alltid,  i alla fall för mig, lite bättre efter de gångerna.

Något som min dotter sa här om dagen fick mig att "haja till" eftersom den tanken absolut inte existerat i mitt huvud tidigarre . Nu går jag och maler på den! kanske får jag den på pränt en annan dag. Tack dotter!


Absolut att jag hoppas på att det ska bli bra, eftersom det från den allra första gången vi sågs på järnvägstationen i Åmål, känts bara så bra. Ja i alla fall till att allt det här började som pågår just nu och som är så svårt att fatta att det händer. Ibland så hoppas jag att det bara är en ond dröm man ska vakna ur.

På skolan är det hur mycket som helst nu NP prov, utvecklingssamtal  och så är vi inne på slutspurten av förberedelserna  inför besöket av lärare och annat skolfolk från åtta olika länder som vi arbetat med via ett projekt på skolan. Besöket beräknas vara under några dagar nu i slutet av den här veckan som kommer,  så det är mer än stressigt värre.

När det gäller mitt jobbsökande ligger det ju inte som "prio ett" just nu eftersom det är för mycket för tillfället som måste göras först. Men ett är då säkert och det är att jag måste skaffa mig en bra karta över Sverige karta över Sverigemed alla orter eller i alla fall med de flesta utmärkta på den. Jag som trodde jag var duktig på sådant!!! Ska nog även börja göra en inventering över var alla mina vänner och släktingar bor så att man kanske har den mest akuta bostadslösningen löst fån början eller ... Får fundera på det. Det jag vet är att Trollhättan är klart när det gäller det första tidens boende, men då gäller det att hitta sig ett arbete där också. Mycket som ska stämma.
Det är ett tag sen jag skrev här. Mina fingrar vill, men inte mitt huvud, så pausen fortsätter ett tag till. Har ingen inspiration och ingen inspirerar mig som tidigare. Jag ser att det är en hel del som är in hit på min blogg och tittar. Antingen man inte är så ofta eller är in då och då finns det nog en hel del kvar än att läsa om bland mina inlägg.

Hur länge bloggpausen blir det vet jag inte men så länge mitt huvud inte är med så.....

Min och BeAs paus fortsätter det också ett tag till, båda jobbar vi mycket och som det känns just nu för mig får han ta all den tid han behöver. För självklart hoppas jag ju för min del att allt ska lösa sig så som jag vill men det är ju bara min förhoppning och önskan.

Allt har bara varit så tokigt ett bra tag nu, det är som om jag hamnat i en ond cirkel som verkar hopplös att ta sig ur. Först det här med BeA, sen kom detta med mitt barnbarn som tack och lov verkar vara ok nu. Nu fick jag även reda på här om dagen att min morbrors sambo inte är riktigt frisk och att hon kanske inte kommer att klara sig så länge till. Ofattbart! En av de finaste, gladaste, trevligaste och medkännande människa jag någonsin träffat. Jag kan bara hoppas, önska och hålla tummarna att hon ska klara sig igenom det här. Tycker att hon fått lida tillräckligt mycket redan som det är.

På jobbet ligger jag efter med allt och jobbar som sjutton för att hinna ifatt mig. Känner att snart måste det bara bli sommarlov annars går det här åt fanders. Känner att väggen inte är så långt borta.

Håller nu även på som bäst och tittar på andra jobb och söker även på andra ställen än bara Stockholm som jag redan skrivit i ett inlägg tidigare. Sajten med lärarjobb låg ju nere ett tag men nu har det börjat komma in en hel del intressanta annonser så nu är det egentligen bara att ta sig tid att skriva och skicka in en massa ansökningar. Kanske hela våren och sommaren blir till att åka på en massa intervjuer. Hoppas på det i alla fall.