Nu blev det så igen!! Att det blev långt mellan gångerna jag är in här och skriver. Är så fruktansvärt förbaskat trött.
 
Trött på morgonen så att jag rent mår illa, trött på kvällarna så jag stupar i säng i stort sett direkt då jag kommer mig hem efter jobbet. Och helgerna? Ja då är jag också trött! Så trött att jag oftast stiger upp, fikar och går och lägger mig igen och sover några timmar till. Om jag är piggare då? Inte ett dyft! Och inte blir jag piggare av att jag tar en promenad. Börjar tro att det är något sjukt med mig. Inte ska man väl känna det så här! 
 
Om jag skulle vara uppe sent så som jag i vanliga fall brukar vara så skulle jag förstå, men jag har blivit riktigt duktig på att komma i säng i tid på kvällarna. Nästan lite för mycket " i tid" kan jag tycka ibland så som den forna "nattuggla" jag vanligtvis är. 
 
Orkar inte skriva här, orkar inte vara in på Fb, orkar överhuvudtaget inte med någonting. Eller ... ja det finns en sak, det enda som jag egentligen orkar tänka på just nu och bli glad över är den hägrande Londonresan efter midsommar. 
 
Är det någon sorts depression jag råkat ut för eller kan det vara så illa att jag är så utarbetad efter en fruktansvärt jobbig hösttermin och en ganska så slitsam vårtermin på jobbet. Att det har sugit ur mig så mycket energi att jag inte kan uppbåda någon mer energi. 
 
Känner mig helt urlakad. Nu går jag bara och väntar på att semestern ska börja. Ska försöka bita ihop dessa få veckor som är kvar. Måste bara! 
 
 
Så förunderligt skönt!!! Ledig i fyra hela dagar!! Och vad tror ni är det första jag tänker på?! Ja precis... sova sova sova!
 
Jag nämnde det på jobbet i går och då sa en av kollegerna till mig att det var kroppens sätt att försöka rätta till något som är fel. Jag får väl hoppas på det, men det verkar ta tid för så här har jag ju känt mig under en väldigt lång tid. Så nu får jag väl rusta mig själv med ännu mer tålamod och fortsätta sova så kanske det ger sig till slut. Förhoppningsvis!
 
Min ledighet kunde ju I alla fall inte ha startat bättre. Som jag berättade i förra inlägget skulle vi som ska åka till London i sommar träffas i går. Vilket vi också gjorde. Vi satt och pratade, skrattade, drack lite vin och tittade på resor och hotell. Så nu är resa och hotell bokade och betalda. Nu är det bara att längta och drömma till den dagen vi ska åka. 
 
Det ska verkligen bli kul att få åka till England. Tänk att jag har varit till de flesta länderna i Europa men aldrig någonsin varit till England så nu var det väl på tiden att det blev dags för det.
 
Vi började redan spinna lite på vart vi ska åka därefter. Förslag som New York, Rom och San Fransisco ( mitt förslag :) ) var några av de städer som kom upp på tapeten. Men det får ligga och mogna ett tag. Drömma får man alltid göra och det ska jag fortsätta att göra, men först ska vi "göra" London! 😊
 
Här på ett hotell vid Hyde Park i London kommer vi att bo  i sommar 😊
 
 
Resa, hotell, Hyde Park, London,
Ja då var det dags igen att få ihop några rader här, inte för att jag brukar ha några problem med det då jag väl har kommit igång. Problemet är väl  snarare åt andra hållet, svårt att hålla igen då orden bara flödar. Min dotter sa till mig sist hon var hit då vi började prata om bloggandet att jag har nästan "liiite väl långa" inlägg för att hon alltid skulle orka sig igenom dem.
 
 
 
 
Det ligger nog något i det för när jag har varit ut på spaning bland bloggare så är det just dessa bloggar med bara ett fåtal meningar i som tydligen är populärast. Det är väl därför min blogg aldrig kommer att hamna i den populära kategorin 😊 För (tyvärr) kommer jag alltid eller i alla fall för det mesta att skriva alldeles för mycket. 
 
Det man inte kan klaga över just nu är att jag har skrivit överdrivet mycket. Största orsaken till det är det som jag skrev om  i förra inlägget men även det att jag inte har känt mig så kry. Inte kan det väl vara åldern som börjar ta ut sin tribut!? 🙀 Det vill jag helst inte tro på, snarare är det väl en kombination av ålder, vara utarbetad och för att inte tala om  alla dessa influensor och magsjukor som grasserat hej vilt denna vinter och vår.
 
 
 
Är just nu allt annat än kry, var hemma tre dagar förra veckan eftersom jag inte orkade mig upp på onsdagsmorgonen efter en maratonnatt med en hosta som inte var av denna värld. Har fortfarande en riktig otäck hosta kvar men får åtminstone sova halva natten och som tur är, är det en kortvecka. Jag räknar kallt med att jag ska orka arbeta till onsdag kl.15.00 😊
 
Jag riktigt längtar tills dess, dels för att då blir vi lediga från jobbet i några extra dagar ( tack gode Gud för dessa röda dagar ☺️ ) och för att ledigheten börjar på onsdagskväll med att vi som ska till London i sommar ska träffas och bestämma oss för resdag, tid och var vi ska bo. Det blir trevligt och då man har kommit så långt i själva planerandet av resan kommer det att bli ett trevligt inslag att drömma sig bort i då det blåser kallt på jobbet. 
 
Nu är klockan nästan nio och ni som har följt mig ett tag vet att jag jobbar stenhårt på det här med att komma mig i säng i något så när vettig tid. Just nu är 21.00 en vettig tid för mig att sova just för att jag ska orka med mitt jobb.
 
Vi höres!
 
Kram 💞