Kunde inte låta bli att vara in här en snabbis. Hörde på radion i morse att Santana var på Globen i kväll. Fattar inte hur jag kan ha missat det! Skulle gärna ha varit där, men det är ju klart frågan är ju om jag skulle ha orkat mig upp i natt vilket jag måste för att hinna med flyget. 

Tydligen bor man på fel ställe, måste gå hemifrån redan vid strax efter tre i natt!! Så nu ska jag hoppa i säng så att jag hinner få mig någon timmes sömn. 
 
Skönt att tänka på att dottern kommer hit, kanske hon röjer upp här lite. Rivit ut halva lägenheten, ser ut som "kom och hjälp mig" här hemma just nu med en massa kläder och saker utspridda överallt och då menar jag precis överallt.

Ha en trevlig kväll och hoppas resten av veckan och helgen blir bra.

Kram ♥... är det minsta man kan säga att det är just nu, mycket på jobbet, mycket hemma. Reser ju i övermorgon väldigt väldigt tidigt kan man säga att det är. Måste stiga upp vid tre, halvfyratiden för att hinna. Så i morgon blir det inget inlägg här på min blogg och mest troligen blir det ingen datortid överhuvudtaget i morgon, måste ju se till att komma tidigt i säng vilket det aldrig blir om jag sätter mig här.

Det här blir det sista inlägget på ett par dagar, vet inte när jag kommer att skriva igen. Blir mycket resande för mig nu ett tag och det kan väl bara vara bra att få lite datorvila. Har blivit en hel del dator för mig ett tag, kanske lite väl mycket tidvis.

Någonting som känns skönt är att min dotter kommer att bo i min lägenhet mest hela tiden då jag är bortrest, inte så roligt att lämna lägenheten tom under så pass lång tid som det nu blir. Tur att hon har kompisar här som hon tänkt besöka under den tiden så då passade det här ypperligt både för mig och för henne. Kanske jag hinner träffa henne en stund men det är inte så säkert.

Nu när jag har köpt mig en digitalkamera kommer jag säkert att ha en del foton att visa från mina resor jag kommer att göra nu framöver. Bara att hoppas att jag kan använda den, men jag har läst bruksanvisningen sida upp och sida ned så det borde bli bra. Ganska mycket finesser som jag inte riktigt har förstått än när jag ska använda dem, men det ger väl det också med tiden. Det värsta som jag kan tänka mig just nu, är om jag sedan kan klara av att ladda ned fotona till datorn för det har jag inte testat än. 

Om det är något jag inte är så är det "teknisk", inte för ett ruttet lingon. Är analfabet då det gäller teknik och hatar då till exempel datorn eller TV:n strular . Vill att allt ska fungera som smort. Då jag köpte min TV för ett par år sedan fick jag hjälp med att ställa in kanalerna, men efter några månader blev det något fel och jag fick börja om från början med att ställa in kanalerna igen.

Till TV:n följde det med en tjock instruktionsbok och då pratar jag om en lunta med säkert flera hundra sidor med allt som rör TV:n. Men lyckades jag få fram hur jag skulle ställa in kanalerna? Näe, så klart inte! Läste sida upp och sida ned och fattade ... nada! Visserligen fick jag in kanalerna, men jag har ettans och tvåans kanal på en massa ställen där de absolut inte ska vara. Jag har försökt att få bort dem, men inte lyckats.

När det gäller sådana här instruktionsböcker kan jag tycka att det ibland står lite väl luddigt då det gäller olika inställningar man ska göra. Verkar som om de räknar med att man ska vara lite lagd åt det tekniska hållet. Luddiga instruktioner och den otekniska person jag är, är absolut ingen bra kombination. Men just nu och det är väl huvudsaken är att jag för tillfället kan se på de program jag vill.
 

Men nu behöver jag inte bry mig om någon TV eller dator på ett tag, bara njuta av värme och sol, lite arbete (några möten), trevlig samvaro och säkert en hel del annat skoj.

Hoppas ni får en lika bra vecka och helg som jag räknr med att få
så hörs vi då vi hörs.

Kram ♥


Idag var det riktigt vanskligt att gå till tåget för tala om "snorhalt" på vissa ställen. Höll faktiskt att stå på näsan ett par gånger. Vår "kontorista" på jobbet, hon halkade i förra veckan på hala löv och lera och fick axeln ur led. Inte roligt om det skulle hända något nu med resan så nära inpå knuten.

Jag har börjat känna av den så kallade resfebern nu. Konstigt egentligen, att den kommer först nu, för normalt brukar jag få den ett par veckor i förväg, minst, och hinner göra andra människor tokig av det. Men det har väl varit aldeles för mycket av annat så jag har inte hunnit tänka på resan så mycket. Idag blev det ju aktuellt eftersom jag hämtade ut passet . Tur att ni inte får se passfotot, för tala om stirriga ögon på fotot! Hoppas passkontrollanten känner igen mig.

I morgon måste jag väl börja packa så smått, men jag har ingen aning om vad jag ska ha med mig. Jag ska verkligen försöka att inte packa med mig så mycket, har ju en ful ovana annars att göra det. Måste sluta tänka "bra att ha" för det är nog det största felet man gör för det mesta.

Kommer ihåg då vi, X:et och jag med två barn skulle flyga ned till Cypern på semester över jul och nyår. Packade min resväska så "knökfull" att jag var tvungen att sitta på den för att få igen den och då hade jag ännu även flickornas resväska att packa i lite av mina saker. Tror ni jag använde allt jag hade packat ned? Absolut inte! Minst hälften kunde jag ha lämnat hemma. Desutom köpte jag ju också en hel del där och då kan ni ju gissa hur vi fick göra för att få igen flickornas resväska då vi skulle resa hem.

Nu ska jag hoppa i duschen och försöka ta mig i säng någorlunda tidigt, för det var jobbigt att stiga upp i morse. Sover alldeles för lite och är alldeles för ofta upp på natten. Hoppas nu att resan kan råda bot på det.

Kram ♥