Sista juni! Redan! Tiden går alldeles för fort, det är då ett som är säkert. Får ju hoppas på att resten av sommaren inte går fullt lika fort. Vill ju hinna göra så mycket, men först och främst njuta av ledigheten.
 
Yngsta dottern har varit på besök hos min äldre dotter i Linköping i några dagar, de tycks också tycka att dagarna har gått alldeles för fort. Det blir väl så då man har kul och mycket som man vill hinna göra. Jag blir bara så glad av att få höra att de trivs och kan hitta på en massa kul tillsammans. 
 
Jeanette en nybliven och stolt storasyster  ♥
 
Hoppas att det kommer en dag då sonen också kan åka och bara umgås så där med dem. Just nu har han så mycket annat och bryr sig väl inte så särskilt mycket om just sådant. Men då vi pratar så tycks han ju ha tagit till sig en hel del av vad de sagt till honom. Det inger mig hopp. Jag gillar att de bryr sig om varandra, men också samtidigt visar varandra lite integritet. För fastän de är syskon är de ju tre helt olika personer och personligheter. Tror att det är jätteviktigt.
   
 
Jon ungefär 3 år, provar vattnet i Hamnviken i Öjebyn. ♥
 
Sista dagen i juni tycks inte vilja visa sig från sin bästa sommarsida. Grått och trist, men varmt. Nästan att det är lite kvavt som det brukar bli då åskväder är att vänta. För min del hoppas jag att det inte blir någon åska. Hatar bullret fast jag vet att det är blixten som är det farliga.
 
 
Usch, har lite ångest för igår. Var och slösade en massa pengar inte bara på sonen men även på mig. Samtidigt som jag har den där ångesten så kommer ändå en liten, liten skön känsla av att ha fått slösa lite på mig. Det var så j*la längesedan jag köpte något bara till mig själv. Köpte mig bland annat en ny doft som jag har länge gått och tänkt på men aldrig blivit av ... på grund av pengar, vad annat! 
 
 
Nu får jag hoppas på att jag får ett annat jobb så att jag kan göra det lite oftare utan att få "ågren" för det varje gång jag gör det. Så ofta som jag gör det (Sagt med ironi) Och ju mer jag tänker på det så känner jag att jag verkligen var värd det lilla slöseriet. Jag får väl dra ned lite på annat, kanske äta lite mindre...
 
Ha en fortsatt bra dag!
 
Kram ♥
 
Solen tittade fram just nu ;)
 
 
 
 
 
 
juni, åska, slöseri, Linköping, dotter, son, pengar,

 

Fick ett samtal idag, precis då jag skulle gå ut genom dörren. Stod och dividerade med mig själv om jag skulle svara eller inte. Gick in och svarade. Vilken tur!!

 

Det var rektorn på en skola som ville träffa mig ganska omgående!!!

 

De hade fått in en massa ansökningar, men hade inte än riktigt hittat vad de sökte efter och då hade min ansökan dimpt ned hos dem!!

 

Så på måndag är jag på intervju igen och nu hoppas jag att det går vägen. Tydligen hade jag något i mitt CV som de efterfrågade,  så nu är det bara att skärpa till sig till på måndag. Hon skulle tydligen också iväg på semester och ville ha det mesta med tjänsterna klart dessförinnan.

 

 

Hoppas, hoppas!!

 

Nu måste ni bara hålla allt vad det bara går på måndag och jag ska göra mitt allra, allra bästa att övertyga dem om att jag är den de söker   ;)

 

Nu ska jag strax hoppa ned i sängen och hälsa på JB. Jag tror att i kväll kommer jag att somna med ett leende på mina läppar.

 

Kram ♥

 

 

 

 
En sådan här ljuvlig morgon gör det inget att man stiger upp lite tidigt. Solen skiner från en nästan klarblå himmel och fåglarna kvittrar. Svalorna verkar tidvis ha väldigt mycket att göra, flyger än hit och än dit i flygande fläng. Själv har jag suttit en stund på min balkong med mitt morgonkaffe och bara njutit. Tänk vad bra man ändå har det som har den möjligheten att kunna göra det, så här mitt i vardan!
 
 
Kom faktiskt att tänka på då jag och min kompis var till Chania på Kreta någon gång på "stenålderstid". Ja så längesedan var det nog, men en sådan här dag kan det kännas precis som om det var i förra veckan eller nåt sånt.
 
Mmmm....Kan fortfarande minnas dofterna av salta hav, nybakt bröd, känna den ljumma vinden i håret, sanden som så mjukt silades mellan mina tår och värmen från en alltid strålande sol.
 
 
Chania var då en liten semesterort med en charmig och mysig fiskehamn med många små caféer invid den. Jag har ju sett foton därifrån nyligen och lite förändringar kan jag ju se att det har blivit.
 
Men dessa mornar var helt underbara. Vi hade bestämt oss för att hoppa över hotellfrukosten. Ni vet, vitt bröd med en massa marmeladsorter att välja på till det, inget att diekt hänga upp i julgranen precis och inget vi någonsin ångrade oss att vi hade hoppat över.
 
 
Vi gick istället ned till bageriet och köpte alldeles pinfärskt nybakat bröd. Minns ännu idag vad gott det doftade då vi närmade oss bageriet för att inte tala om dofterna som omgav oss då vi väl var därinne. Sedan gick vi vidare till torghandeln en liten bit därifrån, där  köpte vi oss några solvarma tomater och en massa andra grönsaker och frukter. Efter det tog vi en promenad längs hamnen där vi till slut hittade oss en plats att sitta på. En liten mur som kom att bli vår plats för vår frukost under de tre veckor vi var där. Där satt vi och tittade på då fiskebåtarna anlöpte hamnen med dagens fångst. Undrar vilken tid de gick upp? Vi som tyckte vi var tidiga  ;)
 
 
Efter det att vi hade njutit av vår frukost gick vi till en av de många mysiga caféer som fanns där vid hamnen och tog oss en kaffetår innan vi tog oss tillbaka till hotellet för att göra oss i ordning för den dagens äventyr.
 
Det var mycket vi var med om under dessa veckor, seglingar till nästan helt övergivna stränder, där inte en turist kunde skymtas på flera mils avstånd, vindruvsplockning  och en massa andra roliga, spännande saker. Till och med lite romantik ♥
 
Kanske jag berättar om några av dessa äventyr någon dag, men inte i dag, för nu ska jag ut och njuta av solen på min skönt ljuvliga balkong. Senare ska jag och Jon ta oss ut för att shoppa. Ni som känner mig, vet vad jag tycker om sådant göra.
 
Njut och ha det bra i solen!
 
Kram ♥
 
 
semester, Grekland, Chania, dofter, tidig morgon, Fiskehamn.,