Inte roligt alls. Ligger här och har fruktansvärt ont i ryggen. Ligger är väl uttryckt i underkant, försöker hitta en ställning som tar minst ont.
 
Ni kan ju försöka er på att fantisera er om hur jag nu i denna stund försöker mig på att skriva här 😊. Jag kan ju bara säga att det är tur att jag inte har några foton på det och det kommer inte heller att fotodokumenteras. Bara så att ni vet!
 
Nu är det bara att hoppas på att det onda går över snabåt, har lite för mycket att göra både hemmavid och på jobbet. Men nu är alla utvecklingssamtal avklarade för denna termin. Phuu!!!
 
Stress!! Vad är det? I måndags så bestämde vi på jobbet att eleverna skulle göra sitt val för Elevens val de har på tisdag i nästa vecka. Vår idrottslärare tog på sig att göra grupperna men han ville ha in blanketterna senast eftermiddagen dagen därpå. 
 
Mina elever fick göra sina val på morgonen dagen därpå. Sedan lade jag skyndsamt dem i idrottslärarens postfack. Och med det var jag nöjd att för en gångs skull ha hunnit med något så snabbt.
 
På tisdagseftermiddagarna brukar jag gå på Mattelyftet som är en kurs via skolan vi alla lärare måste gå på. Jag tycker det är både kul och lärorikt. I vanliga fall brukar jag planera lite och sedan gå direkt till kursen, men den här dagen blev jag helt tvärt så kaffesugen just innan jag skulle iväg. Får väl säga " Tack gode Gud för kaffet!"
 
När jag kommer in i personalrummet står idrottsläraren där och tittar igenom en massa valblanketter. Och jag slänger ur mig " att du kanske såg att jag hade en massa elever som är sjuka just nu. Vi kanske ändå kan placera dem i grupper  så får vi se på måndag vad vi kan göra om de är tillbaka då." Han tittade på mig lite förvånat och sa att han just hade konstaterat att han saknade lapparna från både min klass och en annan klass.
 
- Du skojar med mig, sa jag. Jag la in dem i ditt postfack redan innan första rasten!
 
Han tittade igen i sitt postfack och skakade på huvudet och sa att där inte fanns några fler lappar. Jag tyckte att det var konstigt och sa det till honom medans jag gick mot postfacken. Tittade försiktigt in i hans postfack, ville ju bara kolla om han skämtade, men inte låg det några fler lappar där än de han höll i handen. Slängde per automatik ett " getöga" mot mitt eget fack. Och vad kunde jag skåda!!!!
 
Elevernas valblanketter!!! Snyggt ihopsatta med gem och allt!
 
Är det stress eller stress? 
 
Vi fick oss i alla fall ett gott skratt och bestämd oss för att det här skulle vi inte berätta för någon annan på jobbet.
Sedan gick jag till Mattelyftet med ett leende på läpparna.
 
 

Kommentera

Publiceras ej