En dag till så är midsommarhelgen över för det här året. Snabbt som tusan går dagarna, hinner inte ens blinka. I torsdags var jag i alla fall för ( förhoppningsvis) sista gången till min gamla skola och lämnade in både arbetsdatorn och alla nycklar. Det var en ganska stor nyckelknippa. Det enda som jag nu har kvar är min visselpipa, kanske jag får användning av den på det nya stället, vem vet. 
 
 
Jag åt både lunch och fick mina jordgubbar med glass och grädde innan jag tog mig tillbaka hem. Hoppas jag ändå någon gång då skolan börjar kommer att få sällskap med min gamla kollega. Vi kommer ju att fortsätta att åka på samma linje till hösten. Bara att hon kommer att få åka en station mer än mig ☺️
 
Nu har resfebern kommit. Nästan som ett brev på posten kom den igår. Jag har funderat på vad man ska packa ned. Verkar ju vara fint väder där, kanske en aning för varmt för att vara i min smak. Jag är rätt så nöjd om det är kring 20-22 grader och så gärna en ljum bris till det. Och är det det så kan det få vara någon mer grad varmt. Ett eller två grader till om man nu ska precisera det. Det som jag är ganska så säker på är att det inte kommer att regna så som det gjorde i Dublin förra året. 
 
 
Idag har jag i alla fall varit i tvättstugan och fått mig rena kläder så nu är det bara att bestämma sig för vad som ska med och inte. Tänk att det alltid är så svårt för mig att bestämma mig. Och när jag sedan har bestämt mig så ångrar jag mig nästan jämt och börjar om igen. Jag har ju inte ens bestämt mig för vilken väska jag ska ta! Den mindre eller den större? Kommer jag att köpa mycket? Viner, presenter eller annat eller inget .. Hmm ...
 
Hade inte ens haft en tanke på vin förrän min kollega frågade om det. Självklart borde jag väl ha tänkt på vin nu när jag tänker efter. Om man pratar om vin brukar det väl vara en ganska självklar tanke att tänka på Italien. Eller? ... Nu blir jag osäker igen. Det är väl om något ett tecken på resfeber eller?!
 
 
Ett är ju i allafall säkert och det är att snart är jag i Italien.
 
Ha det!
 
Kram 💞
 

Kommentera

Publiceras ej