Typiskt!! Med den stundande höstledigheten strax bakom knuten så blir jag sjuk!!! I morgon kommer jag inte att kunna ta mig till jobbet eller rättare sagt så bör jag inte ta mig dit hur mycket jag än skulle vilja.
 
Hela j*la natten har jag haft så infernaliskt ont i magen och som om det inte skulle räcka så har jag även fått ropa på Ulrik några gånger. Inte första gången jag säger det och säkert inte den sista (fast jag nu hoppas på det) och det är att jag tycker så fruktansvärt j*la synd om mig själv sådana här gånger. Hatar att ropa på Ulrik och försöker hålla mig in i det sista och sedan gråter jag som ett litet barn och självömkandet är total.
 
Att vara singel sådana här gånger ligger det mesta på plussidan:
+ toaletten helt för mig själv
+ jag kan ligga och tycka synd om mig utan att någon hurtigt försöker övertyga mig om att det snart går över (det vet jag ju!)
+ jag kan oja mig hur mycket jag vill både högt och ljudligt ( tycker själv att det hjälper lite granna) 
+ jag kan kliva upp ur och ner i sängen hur många gånger som helst utan att vara rädd för att störa någon annan
 
Vad finns då på minussidan? Hmm ... Fick verkligen tänka så det riktigt knakade i hjärnan för att hitta något som verkligen är minus och det var det här jag kom fram till:
- jag är ensam om att tycka synd om mig själv
- om jag glömt att ta in en ny toapappersrulle så finns det ingen annan som kan hämta en åt mig
 
Finns väl inget mer att tillägga ☺️😳
 
Nu ska jag krypa ner i sängen en liten stund till och försöka sova igen det jag missade i natt. Håller tummarna för att magen ska lugna ned sig.
 
Ha det! 
 
Kram 💞
 
 
Försöker, men inte lätt då huvudet hänger över toaletten 😕