Fick ett uppdrag av Gunsan att under fem dagar publicera vardagsbilder. Antog ju den, men få se om jag kan leverera. Tar  ju inte så mycket foton nuförtiden, tyvärr. 
 
 
 
Idag blev det ett foto av mina träningssaker jag använder varje dag sedan några veckor. Det som saknas på fotot är min I-pad där jag har träningsprogrammet jag följer. Träningsprogrammet är inte långt men effektivt och det brukar inte bara vara en gång jag gör den, vissa dagar gör jag den tre och fyra gånger. Då brukar det kännas rejält.
 
Upptäckte i våras vilken "hösäck" jag blivit. Inget sitter bra och jag tycker det väller ut lite för mycket här och var på kroppen. Och på något sätt så har kläderna jag använde förra sommaren krympt så jag har fått köpa mig en hel del nytt för att överhuvudtaget kunna anständigt ta mig utanför dörren. 
 
Det här "läsåret" har varit förödande för mig och mina besök på gymmet. Har blivit alldeles för mycket jobb och inget gym. Eftersom jag har en lång väg till jobbet har det oftast blivit så sent innan jag har varit hemma. Och då  helgen har kommit så har jag varit alldeles slut i kroppen om jag nu inte har haft med mig arbete hem. Det har blivit som en ond spiral som jag har haft fruktansvärt svårt att bryta. Jag har inte riktigt kunna bryta den än. 
 
Jag som hade kommit i gång så bra, men nu får jag börja om från början. Undrar ens om mitt gym finns kvar   ;)
 
Men jag skickade vidare uppdraget till min allra bästaste ungdomsvän Ingrid. Och hon antog det  ;)