Skönt när man börjar känna sig som en människa igen. Nu är det bara att vänta ut hostan. Verkar vara i segaste laget och ger sig säkert inte så lätt.Tur att det finns Kan jang som ändå lindrar, lite granna.
 
 
 
 
I dag hade jag och Gary bestämt oss för att gå på bio. Först tog jag mig en sväng till Gymmet, där jag tog det väldigt lungt, men skönt var det efter nästan en hel vecka i sängläge.
 
 
När jag kom hem så åkte vi in mot stan, men på vägen dit bestämde vi oss för att först gå ut och äta något gott. Inte så ofta vi gjort det tillsammans den senaste tiden.
 
 
Vi gick och käkade thaimat och medan vi satt där betämde vi oss för att hyra oss en film och åka hemåt. Är ju betydligt mysigare att göra så ibland.
 
 
När vi kom till Videobutiken så stod vi där och läste och funderade. Vad för film ville vi se? Komedi? Romantiskt? Alltid samma sak! Vi har lite av beslutsångest varje gång. Till slut sa han att den här gången skulle jag få bestämma.
 
Vet inte om jag har berättat om förra gången då han hade hyrt en så kallad romantisk film som visade sig vara allt annat än romantisk, mer en katastrof. Ja, det tyckte i vart fall jag, orkade inte ens titta klart på den därför tyckte han att jag skulle få välja.
 
Ja, nog valde jag! Läste vad den handlade om och tyckte att den skulle väl vara rätt okej. 
 
Jag borde ha läst allt!!
 
Lätt att säga det med facit i handen, men till nästa gång vet jag det. Kommer icket att förglömma det!
 
 
När vi sitter och ska välja på menyn om text, tycker jag redan där att det verkar lite konstigt bara, Text ja/nej.  Annars brukar det ju för det mesta vara en hel radda med språk.
 
Ja, men det blir säkert bra sa Gary och så satte vi oss ned för att titta på filmen. I början av fimen är det en massa texter som översätts till svenska på textremsan. Gary, han fattade inte ett dugg, men han sa återigen att det blir nog bättre.
 
Jag kan tala om att det blev det absolut inte.  Först då de började tala i filmen tänkte jag vilken konstig dialekt de har. Det blir väl så då man är så inställd på att det är engelska de ska tala.
 
Det blev en film på, ja högst fem minuter tror jag att det blev.
 
Det visade sig då jag läste på baksidan av filmen att det språk de talade var hebreiska och man kunde bara välja svensktext.
 
I ett hus där vi mestadels talar engelska, kryddat här och där med några väldigt få svenska ord kan jag tala om att det inte var någon lyckad språkkombination.
 
Men mysigt har vi ändå haft det.
 
Kram ♥