Nej, jag har inte slutat blogga om det nu är någon som tror det. Det verkliga livet har bara under en lång tid tagit väldigt mycket tid ifrån det här med att skriva. Och så det här med datorn som jag nämnt tidigare, tröskverket som nog snart får mig att kasta den ut genom fönstret. Är nog verkligen tvungen att se till att fixa en ny så snart som möjligt.
 
 
 
Men efter så lång tid så har jag nu mycket att skriva om. Får se till att dela upp den på några inlägg, för orka skriva allt på en gång finns det inte en chans till att göra det på. Många trevliga och för mig oförglömliga händelser och stunder finns det att berätta om som jag gärna vill dela med mig av till er.
 
 
 
Just nu har hostan övertaget över mig, hoppas på att det är slutet på förkylningen som inte har varit av denna värld. Var tvungen att stanna hemma ett par dagar från arbetet. Orkade knappt ta mig ur sängen då det var som värst och det är inte ofta jag känner det så. Och så det här med foten, har fortfarande ont efter nästan tre månader, men har äntligen börjat märka att det börjat bli lite bättre. Bäst var det då jag var sjuk och var sängliggandes. Kanske vila är receptet, men har inte tid för det just nu. 
 
 
 
Vi höres snart igen!
 
Kram ♥