Oj, här inne ekade det väldigt mycket!
 
Semester har jag forfarande ännu ett tag till och jag hade faktiskt tänkt skriva lite mer här under den här tiden, men nu blev det så mycket annat att göra som har fått gå före. Kanske blir lite bättre nu på sluttampen. 
 
Ett av projekten som har upptagit en hel del av min tid är ju min balkong. Högsta prioritet har varit att få den mysigare. Och nu har jag äntligen fått det. Älskar ju att sitta där och vakna upp med mitt morgonkaffe och nu älskar jag det än mer.
 
Så här såg det ut på min balkong i början av maj då jag satte ut mina plantor och började fundera över hur jag skulle kunna få det lite mysigare. Att inte behöva känna mig uttittad var gång jag stack ut näsan genom balkongdörren. Sedan började jag ju också att tänka på sommaren då jag skulle vilja kanske ligga och sola mig, så där lite lättare klädd så att säga  ;)
 
 
Frågan blev då; Vad kan man använda för något för att göra en ganska liten och inte så mysig balkong mysigare och först och främst att inte jag skulle känna mig så utsatt för allas blickar. Inte för att jag tror att så många tittar, men bara tanken ...
 
 
 
Under andra somrar och även den här våren har jag försökt att titta på hur det ser ut på andras balkonger  och vad det är som gör att jag tycker det ser så mysigt ut på vissa. Då kom jag på det, Sidoväggar på balkongen skulle göra susen.
 
Men vad skulle jag välja? Träspaljeér är ju snyggt men för mig som inte har bil var det redan från början utelutet.
 
 
Men en dag var jag till min snälla granne i något ärende och då vi satt ute på hennes balkong och drack kaffe då såg jag Det.
 
Det jag genast kände var att Det och inget annat ville jag ha!. En av hennes grannar hade på sin balkong en bambuvägg! Så enkelt och genialiskt tyckte jag.
 
 Min andra bambuvägg på väg hem  ;)
 
Från den dagen stod det helt klart för mig att det jag ville ha var bambuväggar, inte bara på ena kortsidan utan på bägge kortsidorna. Men att hitta bambuväggar var inte lika lätt som det vara att vilja ha det. Efter mycket letande på webben hittade jag mest bambujalusier som jag till slut bestämde mig för att jag skulle köpa eftersom de bambuväggar jag tänkt mig inte fanns någonstans att hitta. 
 
Blommorna som jag fick på examensdagen och en av dem passade ju att ha på balkongbordet  ;)
 
En dag på jobbet så började vi att prata om trädgårdar och balkonger. Jag nämnde då i förbifarten om bambuväggar och om hur svårt det var att hitta dem. Då sa en av mina kolleger att hon hade två bambuväggar på sin balkong och vad hon visste skulle det finnas både på IKEA och Rusta. Hon trodde sig minnas att hon hade köpt sina på IKEA. 
 
 
 
Kort och gott så fick jag så småningom både en och två bambuväggar och som "smöret på moset" så fick jag en balkongmatta, bara så där, av mina snälla granne. Hon och jag hade ju dessförinnan varit ute på shoppingtur och då köpte jag en trädgårdsmöbel, ett bord med två stolar till. Jag hade inte sett dem om inte min snälla granne hade haft ögonen med sig. Dynorna som medföljde måste ha varit så gott som nya eller så aldrig använts. yktorna som jag har både upphängd och på bordet köpte jag på Rusta då jag var uppöver. Laddas av solen, enkelt och bra och lyser så mysigt på min balkong på kvällarna. 
 
 
 
 
Så om ni ibland funderar över vad jag gör på dagarna så kan ni vara ganska säker på att jag ganska säkert varit ut på min balkong en stund och snusat på mina blommor och njutit.
 
Kram ♥