Skönt med helg och inatt sov jag drömlöst (vad jag vet) till klockan nästan var 11!  Behövde nog den sömnen eftersom jag inte har sovit så bra under de senaste veckorna. Drömmer fruktansvärda drömmar som jag vaknar ur mitt i natten med bankande hjärta, men fastän jag är så rädd kommer jag inte ihåg vad det är jag drömmer om, bara känslan. Men bara det är nog för att det ska vara svårt att somna om igen.
 
     Det var så dramatiskt och vackert då solens strålar reflekterades i molnet
     så att det nästan såg ut som en till sol för att i nästa stund likna en regnbåge.
 
 
 
Tog ett uppehåll i mediterandet, måste nog börja med det igen. Som jag kommer ihåg sov jag betydligt bättre då jag gjorde det, i alla fall kommer jag inte ihåg att jag drömde så otäckt då. 
 
Ute börjar det synas att det är höst med fler och fler färgglada löv och mer nedfallna löv på marken. Det är ganska skönt ute, ingen kyla än så länge faktiskt ganska behagligt då det inte regnar. Men jag får tänka på att regnet gör väl så att jag kanske kan hitta mig lite svamp i helgen ☺️
 
 Vissa kan få sina "namn" att se ut som konst. 
 
På jobbet är det inte så bra. Min klass är bra men i övrigt ... Alla är stressade och många är sjuka. Alldeles för få ordinarie personal. Det känns enbart jobbigt att ta sig till jobbet just nu och det är med stor möda jag tänker varje dag "Idag  kommer det att bli en bra dag!"
 
Tog en promenad till koloniodlingarna bredvid mitt jobb.
Man kan även se där att hösten är på gång. Inte för att det blev något 
foto, men det var massor av bär som bara väntade på att bli plockade. 
 
Ja jag har skickat iväg några arbetsansökningar men inte fått några svar ... inte än i alla fall.
 
Då jag stod på perrongen och väntade på tåget fick jag se något jag trodde först var ett konstigt moln! 
Kan ni se vad det är? 😊
 
 
Ha det! 
 
Kram 💞 😘