Det här med att man blir äldre tycker inte jag är något man går och tänker på i vanliga fall. Men då kroppen protesterar då gör man det och det med besked. Tänker bara på att för några år sedan, då man fick lite problem så gick det över på en stund. Åren går snabbt och helt plötsligt börjar det ta ut sin rätt i kroppen och inget är lika lätt som förut. Irriterande. 

Vaknade igår med ont i ryggen så det blev till att vila och göra en massa rörelser som jag vet brukar hjälpa. Lite irriterande och jobbigt då man är mitt uppe i en massa projekt. Allt tar så mycket mer tid jämfört med hur det var förr. 

Glasögon som hamnade i soporna då jag rensade ur verktygslådan.

Har tagit det lugnt även idag. Tur att det finns smärtstillande att ta till förutom de uppmjukande rörelser jag har gjort ett flertal gånger. Tror att det blev så här därför att jag nog var mycket böjd över en massa saker utan att kanske göra det på rätt sätt och knäna har jag också börjat känna av då jag är nere på golvet och kryper. Det om något är väl ett ålderstecken eller ...

Däremot blev den här lilla söta multihammaren kvar i verktygslådan. Min mamma gav mig den då jag flyttade hit. 🥰

Men i morgon måste jag fortsätta med mina projekt för jag vill ju vara klar innan jobbet börjar igen.

Och på tal om att bo närmare jobbet, lägenheten jag har spanat in på är såld. Så nu måste jag hitta någon annan lägenhet att drömma om.

Ha det!

Kram 🤗💞
pausa, värk, ålder,

1 kommentarer

Gunsan.

18 Jul 2020 11:39

Åldern smyger på, man märker det tydligt när krämporna kommer när man pysslar o fixar i lite tokig nivå :-O
Att vi sen är väldigt unga t sinnet , oftast iaf, är en annan sak !:-D
Otur att lgh var såld, håller tummen du hittar en ny snart !
Kram 💞

Svar: 😊 Ja tur att man är ung till sinnet iallafall. Ibland då jag går här och ojar mig så kan jag inte mer än skratta då jag ser mig i spegeln (stor spegel i hallen) där jag försöker linka och vagga mig fram 😁.
Det kommer in en massa nya lägenheter hela tiden så nu är det bara att hålla tummarna på att det kommer där eller i närheten av där jag skulle vilja köpa.

Kram 🤗💞
Ann-Catrin

Kommentera

Publiceras ej