Gud vad dagarna går fort, nyss var det onsdag och jag hade flera dagars ledighet framför mig. Nu är det lördag och inget speciellt har jag gjort mer än att vila mig, ja lite annat också men inte sånt som jag egentligen skulle ha behövt ta tag i. Att måla mina dörrposter till exempel eller först och främst kanske spackla dem, plockat lite ur någon flyttkartong som står nere i mitt förråd. Det blir många saker jag skulle ha kunnat göra om jag börjar räkna upp dem. När jag är ledig nästa gång ska jag ta tag i det, det lovar jag mig själv, här och nu.

Samtidigt var det skönt att bara vara ledig, känner mig lite sliten i kroppen efter den senaste förkylningen. Inte konstigt egentligen för jag kände ganska mycket av dammet på skolan och tror att det är därför man känner sig som man gör. Man orkar inte med hur mycket som helst,  men nu ska det vara städat på skilan så då  får man komma igen med nya krafter efter ledigheten.

Under några dagar har BeA varit ute på jobb, som vanligt ska jag kanske skriva, så vår kontakt de senaste dagarna har skett per telefon ett par gånger per dag. Tur att den finns! Jag har också varit ut på webb TVn  och tittat lite på det de sänder, ganska kul. Till exempel i går och i torsdags sände de från en bordtennistävling i Kalmar. Herregud det är annat än då man själv spelar det. Ser nästan ut som om de skulle ha ett gummiband mellan racketen och bollen.


Se hela bildenIdag och i morgon är det SM i brottning och det tycker jag kan vara roligt att se på ibland, men det är mest för att se om man skulle få se ett känt ansikte som min fd grannes dotter Jenny som man känt sen hon var liten och var och lekte med mina döttrar. Hennes två bröder började först med brottningen och sen ville Jenny också pröva på och på den vägen är det. Tror att hennes bröder slutat med brottning men är inte riktigt säker, flera år sen man träffade dem men säkert vet mina döttrar mer eftersom de umgicks en hel del då de var yngre. Ungdomarna brukar hålla koll på varandra.

Det blev mycket skrivet fastän jag inte har skrivit om det jag egentligen hade tänkt skriva om. Det får jag lov att vänta med till nästa gång jag skriver. Har nog för mycket BeA♥ i tankarna just nu."Att älska är att älska trots något,
inte på grund av något."

Ha en riktigt skön lördag!

Kram