Usch och fy vad jag känner mig frusen! Jag hade tänkt att jag och Gary skulle ha gått för att se på någon majbrasa, men det fick då vara för mig. På jobbet hade vi friluftsdag idag och det innebar att vi var ute så gott som hela dagen. "Svinaktigt" kallt var det. Vinden var kall och så inensiv att man blev isande kall ända in i märgen.
 
 
Därför nöjer jag mig med att känna dofterna från alla de brasor som tycks brinna ikväll. Har haft det riktigt skönt och mysigt här hemma istället och tänkt på de stackarna som stått eller fortfarande står där ute vid någon brasa och fryser, för inte är det någon värme ute. 
 
 
I morgon har vi tänkt oss ut och gå i se på demonstrationståg. Kanske tar vi oss till Medborgarplatsen eller var vi nu hamnar i morgon.
 
 
 
 
Igår hade jag på mig min nyinköpta vårjacka och sjal, men idag åkte min gamla vinterjacka på igen. Tog våren en paus bara för att jag var och köpte mig en ny vårjacka i söndags? Verkar som att vi får dras med den kalla blåsten ett tag till, för isande kall är vindarna!!
 
Tur att jag aldrig tänkt mig bli modefotograf  ;)
 
Ha en fortsatt trevlig valborg!
 
♥ Kram ♥