Dagarna tycks rusa iväg, nu är det bara två dagar till att jobba den här veckan och sedan är man ledig fyra hela dagar. Härligt!! Och sedan har eleverna bara tre dagar till på skolan innan de går på ett välbehövligt sommarlov. In i det sista finns det massor kvar att göra på jobbet, men nu är omdömen inlagda så dem kan man glömma för stunden och alla Åp:n och USS:ar är skrivna. Några kilon lättare känner jag mig just nu. Och ännu några kilon lättare kommer jag att känna mig då jag själv går på en välbehövlig semester efter fyra dagars arbete veckan därefter. 
 
På fredag åker vi på utflykt till Skansen tillsammans med en annan klass. Det ska bli skönt att få lämna klassrummet för en dag. Nu hoppas vi bara på bra väder också den dagen för det har ju varit lite si så där med vädret sedan i tisdags. Önskar inte en värmebölja men lagomt varmt och inget regn vore bra. 
 
Bäst att gå och lägga sig nu så att man orkar sig upp i morgon för i morse höll jag på att försova mig men som tur är finns det ju snoozer. 
 
Ha det! 
 
Kram 💞
 
 

Kommentera

Publiceras ej