Det var ett tag sedan jag skrev här, närmare bestämt ungefär en månad sedan. Kanske dags för namnbyte till "Månadsbloggen"! 
 
 
Det har inte funnits så mycket utrymme för någonting annat än jobb och sova under den här hösten. Jag har varit otroligt trött och kanske inte så konstigt med det eftersom jag under veckorna för det mesta har kommit hem ganska sent på kvällarna på grund av både jobb och problem med pendeln. Därför kändet det otroligt skönt i morse då jag vaknade "rätt så tidigt" och insåg att jag under en hel del dagar framöver kommer att kunna sova precis hur länge jag vill och absolut inte behöver bekymra mig om pendeln är försenad eller inte på grund av det ena eller det andra. 
 
 
Normalt skulle jag ha åkt uppöver för att fira jul men har bestämt mig för att stanna här hemma i Stockholm. Jag känner att jag bara behöver få vara för att orka med nästa termin annars går jag sönder. Orkar inte tänka på att trängas på Arlanda, stressa till folk för att hälsa på etc...
 
 
Visst kommer jag att sakna mammas omsorger om mig och hennes goda mat, mina barn och barnbarnet och inte minst mina vänner.  Men jag är för trött, så in i nordens trött. Har nog aldrig känt mig så slut tidigare, därför går jag i ide nu under jullovet måste ju passa på då man får. Några svängar utanför hemmets väggar kommer jag nog att ta för att träffa lite folk. Vill ju inte bli folkskygg 😎 Sedan ska eller behöver jag nog ta mig själv i kragen och skriva lite här i bloggen.
 
 
God Jul!
 
Kram 💞

1 kommentarer

Gunsan

29 Dec 2017 12:55

Hoppas att du har haft en bra jul iaf ! Och nu e de snart 2018, blir inget firande direkt för min del,orkar inte. Men jag e bjuden t 2 ställen så jag har lite att välja på utifall :-D Oavsett om du firar m vänner lr själv så önskar jag dej bara det bästa <3 Vi ser fram emot ett nytt år o förhoppningsvis ett bättre år. Stor kram t dej. Gott Nytt År <3

Svar: Som du ser är jag inte alltför ofta här inne nuförtiden. Ja nu kör vi på att 2018 ska bli ett mycket bättre år än föregående ☺️.
Jag firade jul och nyår med bara mig själv. Det behövde jag.
Kram 💞 Ha ett fortsatt bra år.
Ann-Catrin

Kommentera

Publiceras ej