Tiden bara flyger iväg och det är väl bra för det sägs att om tiden gör det visar det att man har både roligt och trevligt. Och det kan jag bara hålla med om. 
 
Under min ledighet (är fortfarande ledig) har jag ibland tänkt skriva här men det har bara hamnat där. I tanken. Har haft för fullt upp att ta vara på mina semesterdagar genom att umgås med nära och kära, filosofera och tortera min kropp med trädgårdsarbete hemma hos min mamma. Har faktiskt ingen längtan längre efter en trädgård i alla fall inte i den storleken som min mamma har. Är nog botad från det för tid och evighet, vet inte ens längre om jag skulle vilja ha en kolonilott som jag var inne på att skaffa mig för något år sedan. Men visst, för själen är det en lisa att hålla på att påta men under sommaren har jag ingen nytta av det, är lugnet själv då.
 
Hade tänkt berätta lite om min sommar men återkommer mer om det senare då jag fixat färdigt med fotona jag ändå har tagit under både resan till Irland och då jag var uppöver och det är en hel del. Det blir så mycket roligare att berätta då man har foton. 
 
Här bjuder jag på ett foto jag lånat av en av mina medresenärer till Irland. Vi var ett härligt, tokigt gäng som intog Dublin på Irland med storm 😎
 
 
Vår första öl på irländsk mark. Ölet som jag och några andra valde hette fritt översatt till svenska " blåser bort din hjärna" 😎
 
Ha det!
 
Kram 💞

1 kommentarer

Gunsan

07 Aug 2017 00:15

Jag har ju bott i flera marklägenheter o haft uteplats. Precis lagom att sköta om o kunna njuta av, saknar det här. Jag tror att du oxå skulle tycka om att bo så, kke ngt att tänka på när du söker lgh !?
Ser fram emot en massa bilder :-)
Kram <3

Svar: Det där med att bo på nedre plan är jag lite rädd för. Tänker mer på hur lätt det kan vara för någon annan att ta sig in i min lägenhet men å andra sidan om det finns en "pytte pytte" liten trädgård så kanske. Älskade ju att påta i min trädgård förr om åren i huset. Men det fanns ju orsaker till det som inte finns idag. I dag skulle jag nog ta mer tid till att njuta av den 😎 Ja det där med mina foton är en annan historia, lite strul med datorn, men det löser sig nog.
Kram 💞
Ann-Catrin

Kommentera

Publiceras ej