Tog mig lite ledigt från bloggandet. Har varken haft tid eller ork till det eftersom det fanns hur mycket som helst att göra efter det att jag var sjuk. Att vara sjuk en hel vecka rekommenderas icke. Inte i vart fall som lärare där jag jobbar. 
 
Nu har jag återigen varit ute på jobbsajterna och tittat på jobb, hitintills har det mest blitvit att titta och se vad som finns, någon enstaka ansökan har kommit sig iväg. Att vara lärare idag och vara ute efter annat jobb är något helt annat än det var bara för fyra år sedan då jag sist sökte nytt jobb. Nu dräller det av jobbannonser där lärare söks. Bra för mig 😊 Nu är det ju bara att komma sig för att skriva dessa CVn också vilket jag tycker är pest och pina och jäkligt svårt. Det har väl med det där att man ska skriva så bra om en själv och det har jag alltid haft lite svårt för. 
 
Lånat fotot från dottern. Här är dörren till lägenheten ☺️
 
Nu har jag hittat ett jobb i Linköping vilket jag tycker verkar vara bra och kommer nog att skicka en ansökan dit. Dottern och hennes sambo har ju köpt ett hus i Åtvidaberg och i det huset finns det en lägenhet som jag skulle få hyra om jag vill. Så kanske jag till sommaren inte längre bor i 08-området, men dit är det ett tag och det finns ju en hel del jobb att söka här omkring också.
 
Lite fler foton lånade av min dotter...
 
Men sälja lägenheten kommer jag att göra så fort jag hittat mig ett annat boende. Är lite less att bo som jag tycker, lite avsides, om jag nu inte hittar mig ett jobb runt knuten. Efter nästan fyra års pendling med en och enhalvtimmes resa enkelväg börjar jag vara spyless på det och för att inte tala om alla dessa förseningar som varit de sista två åren vilket ibland har gjort att restiden dubblerats. Det har ju gjort att jag nästan inte har haft ett liv utanför jobbet under veckorna och då helgen kommit har jag varit eller är helt slut och utan energi och det är det jag vill och måste göra något åt. Det är tillräckligt att själva arbetet tar så mycket tid och energi. Vill inte hamna i väggen.
 
Nu ska jag sätta mig ned och göra ett schema för elevernas och föräldrarnas tider att komma till utvecklingssamtalet. Det kommer att bli några sena dagar framöver som vanligt. 
 
Ha en bra söndag! 
 
Kram 💞
 

2 kommentarer

Gunsan

31 Jan 2016 19:39

Jag förstår dej. Men nu är du på G :-) Jag hoppas att du får jobb i Linköping, då har jag inte så långt t dej för att hälsa på ;-) Om du nu inte hittar ngt ännu närmare mej. Hi hi hi... bilturer under semestern ;-) Tänker på dej ska du veta. Stor kram <3

Svar: Ja det var ju inte så långt till dottern i somras då vi körde dit. Då blir det kanske oftare vi ses 😊 ja man vet aldrig var jag hamnar. Har och tänker skicka till lite olika ställen. Nu finns ju inget iStockholm som håller mig kvar här.Åker mest troligen dit och hjälper till vid flytten några dagar.Tänker också på dig. Hoppas att du mår bra! Sköt om dig! Kram 💞
Ann-Catrin

Gert Malmqvist

31 Jan 2016 22:50

När till mig och Gullvi, Hoppas du får jobbet. Kram

Svar: Ja det blir det. Kul skulle det vara.Kram
Ann-Catrin

Kommentera

Publiceras ej