Är in här en sväng så att ni ser att jag är "still alive"  ;)  Jag har ju inte ens tid att vara in på Fb mer n små korta stunder då och då så jag har ingen aning egentligen vad som händer runt mina vänner som bor lite längre bort. 
 
Men jag ville bara att ni ska förstå att fortsättningen på mitt föregående inlägg kommer att komma, men inte nu. Jag är just nu mitt uppe i att förbereda mig för utvecklngssamtal med mina elever och deras föräldrar. Inför dessa samtal är det hur mycket pappersjobb som helst man ska plöja sig igenom, resultatlistor, LUS, ÅP och UP, eventuela incidentrapporter och anteckningar om lektioner och till "syvende och sist" måluppfyllelser så att man är förberedd och vet vad man ska samtala om. Detta tar mycket tid av både min arbetstid men även min lediga tid såsom kvällar och helger.
 
Jag undrar vart den utlovade underlättnaden för lärare såsom mindre pappersarbete tog vägen?  
 
 
 
Ha en skön och trevlig helg!
 
Kram ♥
 
 

1 kommentarer

Gunsan

09 Oct 2013 15:48

Jag finns kvar här nere..försvinner inte i första taget :-)Förstår du har fullt upp, vi ses o hörs när du har tiden <3 Mega bautakram var rädd om dej.

Svar: Med 23 elever har jag verkligen fullt upp. Ibland känns det som om jag nog ska ge upp. Hemmavid är det just nu ganska lugnt, han har kommit tillbaka från Gotland.Ja det är bra så att jag vet, kanske kommer ned en sväng, men hör av mig mer om det senare ;)
varmaste kramen till dig <3
Ann-Catrin

Kommentera

Publiceras ej