Oj vad tiden bara har runnit iväg!! Inte var det meningen att jag skulle ha någon bloggvila här inte och absolut inte så här länge, men det är väl så det kan bli när man har så mycket annat att både göra och tänka på.

Har kliat som attan i mina fingrar av längtan efter att få skriva något och nu äntligen har jag tagit mig tid till det. Inte för att jag vet riktigt vad jag ska skriva om så det får bli vad det blir. Några rader lär det nog bli.

Ser ju i min statistik att jag fortfarande har kvar några trogna läsare av min blogg. Förvånad? Ja, det är jag nog eftersom det ju är ett tag sedan jag skrev något här, men nu ska jag försöka råda bot på det. Älskar ju att skriva och tror nog inte det är så bra att inte skriva något, för min egen skull menar jag och sedan är det ju bara kul om det är någon som vill läsa och ta del av det jag skriver om.

Just nu så blomstrar kärleken hos mig och jag blir bara mer oh mer kär. Finns det någon övre gräns för hur kär man kan bli, eller? Den här gången ser jag nog ändå mer realistiskt på det här med kärleken. Bygger inga luftslott och annat som det är så lätt att göra annars. Har förhoppningsvis lärt mig min läxa och försöker leva här och nu helt enkelt.
Vi har många gemensamma nämnare kärleken och jag och fler lär det nog bli i framtiden. 

Nu är det säkert många som skulle vilja veta hur vi träffades skulle jag tro, eller hur? Om man nu inte läst min logg på Fb förstås, för där har man väl kunnat läsa ut lite om det, tror jag!  

Ni vet ju hur jag ondgjort mig över alla dessa dejtingsajter efter mina tidigare misslyckanden och konstiga kontakter jag fick via dem. Visst har de även fört med sig lite gott också, gett mig vänner, riktigt goda vänner som jag nog aldrig skulle ha träffat om dessa sajter inte skulle ha existerat. Så det är jag varit väldigt glad och tacksam över, men resten ...

Men hur som haver så finns det ju alltid undantag ...Som tur är...

Anmälde mig till en dejtinsajt som självklart som vanligt skrev att det var gratis. Gratis??? Ja, gratis så länge du nöjer dig med att bara titta och flirta med dem du är intresserad av. Men sedan om intresse finns och du vill ha kontakt eller besvara någons flirt då finns det inte längre något som är gratis! Då måste man helt enkelt börja betala, vilket jag inte hade tänkt göra.

Jag hade ju bara tänkt se mig om på sajten och spana lite. Hoppet är väl det som är det sista som överger människan. Är det inte så man brukar säga? För jag hade lite svårt att se mig själv IRL raggandes efter män  på någon bar eller något annat uteställe eftersom jag inte "springer ute" så ofta ( läs; sällan eller så gott som aldrig). Och den där mannen som tog kontakt med mig på tågstationen är väl något som händer "en gång på tusen" och det slutade ju inte heller något vidare om ni minns då jag skrev om det.

 

Hade ju som sagt var anmält mig till den här sajten eftersom det var,

 ... ja just det; GRATIS!!!

Från början gick jag in där då och då, men glömde bort den för ett par veckor. Var väl lite besviken över att jag än en gång hade blivit lurad av det så kallade "gratiserbjudandet". In i  min mailbox jag hade där fick jag en hel del flirtar, men eftersom jag inte kunde besvara tappade jag ganska snabbt intresset. Tills en dag ...


Då hade jag fått en flirt som verkade väldigt intressant och fråga mig inte vad det var som fångade mitt intresse, för det kan jag bara inte svara på eftersom jag inte vet det själv. Det bara kändes så bra och känslan av att jag "bara måste svara" på den växte inom mig.

 

Det var då jag råkade i panik...

För just när jag bestämt mig för att betala för en månad för att kunna besvara hans flirt började min dator krångla! Så väldigt typiskt!! Det gick några dagar, nästan tio dagar innan jag fick någon ordning på datorn men då det fixat sig skyndade jag mig att kolla om han, min flirt, fanns kvar. Vilket han var och jag betalade på stört för en månad.

Då jag äntligen fick iväg mitt svar på hans flirt hade det gått nästan fjorton dagar sedan han hade skickat den till mig. Jag hade inga förväntningar om att han skulle besvara mitt svar eftersom det ju redan hade gått nästan två veckor sedan han flirtade med mig.

Till min förvånig fick jag ganska snabbt ett svar från honom, faktiskt redan efter bara någon timme samma dag. Ganska snabbt beslutade vi oss för att träffas, redan efter någon dag stämde vi träff och gick på bio som vi avslutade med att ta en fika på stan. Efter det har det bara rullat på och nu så bor han nästan så gott som hos mig.  "Ta alltid ut lyckan i förskott
... om det sen inte blev som du tänkt 
Så har du i alla fall varit glad fram till dess!"Ha en trevlig och skön söndag! 
♥  Kram ♥


16 kommentarer

Lise-Lotte

25 Sep 2011 12:29

Härligt att du bloggade igen, har saknat dig! Och härligt att du verkar så lycklig och tillfreds med tillvaron idag, det är dig väl unt! Många varma kramar <3

AC

25 Sep 2011 12:48

Ja LIse-Lotte =) , det kändes skönt att få skriva igen. Lite stelt och trögt men det brukar ju gå till sig bara man kommer igång =)

Ja jag känner mig väldigt tillfreds med livet som det är just nu. Tar inget ut i förskott försöker att bara leva här och nu.

Varmaste kramarna tillbaka <3

Lena

25 Sep 2011 22:43

Underbart skrivet och vackra bilder!!! Har missat detta på Fb så det var tur att jag kikade in här på bloggen. Jag är så glad för din skull så ta hand om varandra för kärleken är svår att hitta.Kraaaaaam!!!

Eva L

26 Sep 2011 10:09

Jag hade nästan börjat tro att du övergett din blogg :)Roligt att läsa att kärleken består och att du har det bra. Jag hoppas att du har tid att offra 5 minuter på mig i december ;)

AC

26 Sep 2011 20:13

Tack för det Lena. Ja det här med kärleken håller jag med om, men då den slår till tycks den slå till rejält =) Och ja vi tar hand om vår kärlek. Vi är båda svedda sedan tidigare förhållanden och vi är på det klara om att vi ska ta vara på varandra.

Kram <3

AC

26 Sep 2011 20:17

Aldrig att jag överger bloggandet Eva, men jag har inte haft riktigt tid med den. Den mannen som har min kärlek är väldigt aktiv och får mig också till att vara väldigt aktiv. Är sällan hemma, är på gång nästan jämt med något och på kvällarna vill vi rå om varandra =)

Självklart har jag tid med dig då du kommer hit, inte tu tal om annat ;-)

Kram <3

Lilla hjärtat

26 Sep 2011 21:07

Önskar dig all lycka. Kram

AC

26 Sep 2011 21:11

Tack Lilla Hjärtat ;-)

Kram på dig <3

Gunsan

27 Sep 2011 02:37

Ja jag säger som Lena...kärleken är svår att finna, men nu...NU har du hittat den och jag gläder mej nåt otroligt m de dej...er. Så underbart, du är värd all lycka. ♥

Och jag tycker det är toppen att du hittade t din blogg igen, har saknat dina inlägg...och så saknar jag dej. 17 oxå att du ska va så långt borta..skulle vilja ge dej en bamsekram nu ju.

Stor varm ♥-lig kram fr mej t dej.

Hälsa t mannen i ditt liv..att han kan skatta sej lycklig, att du bestämde dej för att svara på flirten ;-)

Tina

27 Sep 2011 16:51

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅ vad glad jag är för din / er skull !!

Som jag har väntat på att du ska skriva om din kärlek.

NI är jättefina ihop :-)

Blir alldeles tossig av glädje för din skull.

Jag själv har ju också fått min livs kärlek.

9 månader & lika mysigt är det fortfarande:-)

All lycka till & njut & må gott. Kramar <3

ulrika

27 Sep 2011 21:28

härlig solskenshistoria - kram

AC

27 Sep 2011 22:10

Ja det är det verkligen Gunsan, men nu tycks jag ha hittat den och som jag skrev så njuter jag av den här och nu. Absolut inget annat...=)

Saknar ju också dig också väldigt mycket. Hoppas på att vi snart kan träffas så vi kan ge varandra stora varma kramar ;-)

Till slut tog ju skrivklådan över och jag var bara tvungen att skriva. Förhoppningsvis ska det inte ta lika länge till nästa inlägg skrivs =)

Och om det här med mitt svar på hans flirt finns det också att berätta att han faktiskt gick och hoppades och väntade på att jag skulle svara på den =)

Varmaste kramen till dig <3

AC

27 Sep 2011 22:16

Tack för det Tina =)

Det känns härligt att vara kär ;-)

Förhoppningsvis kommer vi väl ocså att få fira vår niomånadersdag så småningom =)

Är glad för din skull också att ni fortfarande njuter och har det lika mysigt tillsammans <3

Fortsätt njuta och må så gott du med!

Varmaste kramen <3

AC

27 Sep 2011 22:18

Kramen till dig med Ulrika <3

stina

09 Nov 2011 18:59

oj det var lammkött, inte så gammal va? GRATTIS

AC

09 Nov 2011 22:03

Tackar tackar ;-) Inte lammkött, faktiskt ;) Han har bara den turen, om man nu kan tala om det, att ha det utseende att han ser många år yngre ut mot vad det är han är =)

Kommentera

Publiceras ej