Vilken tur att jag tog den där sköna långa promenaden igår, för idag är det inget väder som direkt lockar en ut. Gråmulet, men ändå inte kallt, kanske det blir en lite kortare idag. Jag får se hur jag känner mig senare.

Nu har jag verkligen sovit. I går då jag kom hem från promenaden åt jag lite och gick sedan för att vila mig en liten stund, kände mig lite tung i ögonen. Den lilla stunden blev fyra timmar. Kan ni fatta, fyra hela timmar!! Jag trodde aldrig att jag skulle kunna sova hela natten efter det. Men det kunde jag, ja visserligen blev det ju ganska sent jag kom i säng men sedan sov jag gott.

Jag sov gott, men har drömt hur mycket som helst i natt. Kommer ihåg det mesta, men som det oftast är med drömmar så är det svårt att få någon ordning på dem. Mycket av det jag kommer ihåg av drömmarna var att det handlade mycket om nya jobb och flyttar. Tror att jag bytte bostadsort minst tio gånger och för att inte tala om alla jobb jag hade. I alla fall, i slutet av drömmen som jag kommer ihåg det, är att min lillasyster tar mig i örat och säger till mig att nu får det vara nog. Nu måste jag bestämma mig! Vad jag skulle bestämma mig för eller vad hon hade fått nog av, det vet jag inte. 

Drömmarna just nu är väl någon typ av utrensning och försök till att få rätsida på mina tankar. Är ju mycket som far och snurrar i mitt huvud just nu. Mörka som ljusa. Mest är väl frågan om hur jag innerst inne ställer mig till att flytta uppöver. Jag både vill och inte vill, men tror inte att jag just nu har något val. Och då kommer ju nästa fråga; finns det några jobb som jag vill ha. För söderut och här runt omkring finns det ju en hel del att välja bland.

Och kärleken, hur blir det med den? Tror ju inte att det blir så mycket lättare med att hitta någon där än här. Får nog ställa in mig på att leva singelliv ett bra tag till.

Nu ska jag fixa något att äta innan jag ska iväg till affären för att fylla på det tomma kylskåpet och det nästan tomma skafferiet.

Ha en skön söndag!

Tänker på att nu är det bara fem veckor kvar till nästa lov!
Kram ♥


5 kommentarer

Gunsan

15 Mar 2011 23:54

Usch då..jag förstår att du måste ha ett kaos i skallen..inte lätt få ihop det t det bästa för alla parter. Det är så sorgligt att du tycker att du måste flytta uppåt igen, spec som framtidsutsikterna verkar se sämre ut för din del.Jag hoppas att allt löser sej t det bästa för både dej o sonen.

Kramar om.

AC

17 Mar 2011 19:54

Kaos! Det är bara förnamnet...

Det mest ultimata som jag skulle gilla var aom man skulle hitta sig ett välbetalt arbete som skulle möjliggöra att jag oftare skulle kunna åka upp eller ta ned sonen hit oftare =)

Men den risken finns inte, inte i mitt yrke, fasy man kan prata om att vi skulle ha mer i önekuvertet efter lång utbildning som vi desutom tagit lån för att kunna göra det ...

Ja att det löser sig på det ena eller det andra sättet, det tror jag...men för vem det blir bäst ...låter jag vara osagt.

Kram på dig <3

Tina

17 Mar 2011 22:27

Hoppas allt löser sig till det bästa för er båda. Kram

Gunsan

31 Mar 2011 17:47

Saknar dina inlägg, hoppas du snart kommer tbx. Videoklippet på Ella o Elvis tänkte jag visa min dotter..tycker de är så fint. Men det går inte se på det..det kommer upp att det är privat :-(

Kan du skicka på nåt sätt t mej..tänkte barnbarnen kunde få se med. Ha de gott gumman. Kram <3

AC

31 Mar 2011 20:03

Jag har lite svårt just nu med att motivera mig själv till att skriva. Är så mycket som inte är som det ska, både i huvudet och det verkliga livet. Mycket av det gamla har ju just passerat, trodde ju att jag hade bearbetat det färdigt, har varit svårt att lägga ned till handlingarna så att säga.

Ska kolla vad jag kan göra med youtubeklippet. Konstigt för det var ganska många klipp med just den flickan och hästen. Den var verkligen härlig =)

Hoppas att du mår bättre. Och du skulle väl komma storstan snart? Kram på dig <3

Kommentera

Publiceras ej