Sitter här ute på min balkong och njuter. Inte alldeles strålande sol men den tittar fram då och då, iallafall tillräckligt för att det ska vara varmt. Lite för varmt ibland kan jag själv tycka att det är, är väl därför jag gillar att solen gömmer sig bakom molnen ibland. 

(null)

Eleverna gick ju på sitt efterlängtade sommarlov i tisdags. Kanske att det inte var efterlängtad för alla men lite ledighet behöver alla. Att de inte har några läxor uppskattas nog av de flesta iallafall. 
Och som vanligt var det blommor, presenter och en massa choklad. I år var det faktiskt lite mindre choklad och det säger jag inget om, men jag kommer nog aldrig att vänja mig vid det här. Men älskar då både elever och föräldrar säger att de är glada att jag kommer att fortsätta vara lärare i klassen eftersom de är nöjda med mitt arbete. Blev till och med applåderad av dem. 

(null)

Imorgon är det sista arbetsdagen för den här terminen och det ska bli så skönt att gå på sommarledighet. Det har jag gjort mig förtjänt av. Det har verkligen varit bra dagar sedan eleverna gick på ledighet. Vi har fått tid att analysera, diskutera och reflektera över läsåret som har varit. Tror aldrig att jag har fått så mycket tid tidigare till det här och det känns så skönt att man inte går på ledighet med gasen i botten utan att man har fått andas och se vad som behöver göras till hösten då eleverna kommer tillbaka.

(null)

Nu är jag även utbildad i HLR, hjärt och lungräddning. Jisses vad det kändes i mina handleder, inte så lätt som det kan se ut att göra kompressioner. Nu är det väl tänkt att vi ska göra det här varje år och om det blir efter skolavslutningen eller vid höstuppstarten vet de inte helt säkert. 

(null)

Imorgon är det tänkt att jag ska träffa en fd arbetskollega efter jobbet. Hoppas vi får till det så att det går att genomföra. Inte lätt att få tider och sånt att gå ihop. 

Nu börjar jag längta efter resan uppöver, ska bli så skönt att få bli lite bortskämd av mamma. Inte för att jag bara har tänkt lata mig. Vi ska måla och röja i garaget lite och försöka få någon ordning där, sedan får jag ju inte glömma hennes enormt stora gräsmatta, för den ska ju också klippas 😳 Undrar om det finns något medel som kan förhindra att gräsmattan växer så j* fort, för ibland känns det som om man bara hinner klippa den så ska man börja om igen. Jag får tänka på att det blir mycket steg genom att klippa den, kanske det går lättare då.

(null)
Sist såg det ju ut så här då jag var uppöver ☺️
 
Min tanke är att jag nog kommer att vara där så gott som hela sommaren, så jag kommer nog att hinna göra en hel massa annat, kanske träffa mina vänner, åka och hälsa på någon och göra en och annan sightseeing. Piteå är ju som sagt var en fin semesterort med t ex Norrbottens riviera strax in på knuten. 

Nu åter tillbaka till söndagsvilan.

Ha det!

Kram 💞
Pite havsbad, klippa gräsmatta, lata sig, röja, sommarledighet,

Kommentera

Publiceras ej