Lite lurigt med vädret är det verkligen just nu, ena minuten är det sol och ganska så varmt och i nästa så snöar det för fullt. Det var vad som hände då jag gick hem idag. Då tåget kom fram till Vh så sken solen så vackert och precis då jag klev av tåget började det att hagla för fullt som sedan övergick till stora lapphandskar. På bara några minuter var det helvitt på marken. 
 
 
 
Tvättade min vinterjacka i lördags i tron om att jag skulle få lägga undan den för den här säsongen. Tur att jag inte hann längre med den än till garderoben i hallen för i måndags fick jag ta på mig den och lär nog få ha på mig den ett tag till. Kanske att det inte ens är lönt att plocka undan den i år.
 
Jag har ju berättat tidigare om att jag brukar sitta och titta på människor ( i smyg) alltså inte stirra, då jag sitter på tåget och fundera och fantisera över vilka de är. Ni vet sånt där som t ex om vad de brukar göra då de kommer hem, om de har en familj som väntar där hemma, vad de kommer att äta till middag osv. 
 
En dag, ja det är ju ett tag sedan så lade jag helt plötsligt märke till att en man alltid tittade på mig liksom av en händelse. Svårt att förklara men varje gång mina ögon riktades mot honom så tittade han liksom bort på en gång och då jag kikade i smyg på honom kunde jag se hur han spanade in mig. Efter det började jag lägga märke till honom och såg t ex att han klev på tåget någon station efter mig. Jag började även lägga märke till att det var vissa dagar han åkte samtidigt som mig och efter ett tag hände det så gott som varje dag.
 
En dag då jag och ett par kollegor satt i personalrummet och svamlade om en massa saker berättade jag om det här för dem, mer som en rolig händelse som kan hända då man pendlar varje dag till jobbet. Reaktionerna från kollegerna blev inte det som jag hade väntat mig. Jag trodde att de bara skulle skratta och tycka att det var en rolig historia. Visst, de skrattade men de blev dessutom eld och lågor och tyckte att självklart skulle jag ta kontakt med mannen och började ge mig en massa råd och tips om hur jag skulle gå till väga. Jag kan säga att många av tipsen skulle kunna vara genomförbara men sedan fanns det sådana där tips som jag aldrig i mitt liv ens skulle våga tänka på att göra.
 
 
När jag nästa dag åkte med tåget blev jag ganska full i skratt då mannen i fråga klev på tåget med tanken på alla goda tips jag hade fått av mina kollegor. Jag tog mig verkligen tid att titta och se om det verkligen var så att han spanade in på mig. Ni vet den där känslan som man kan få ibland "kanske har jag inbillat mig" men som jag kunde se så hade jag inte det.  
 
Jag satt och klurade på vilket av tipsen jag skulle våga mig på. Då vi hade kommit fram till Södra station där även han kliver av hade jag nästan bestämt mig men "ballade ur" då jag gick fram till dörren. Jag är nog en ganska blyg och rätt så feg "skit" när allt kommer omkring. Sedan att inte förglömma vad som hände då den där andra mannen som jag berättade om för nåt år sedan i ett inlägg bjöd ut mig. Det blev ju en katastrof och det misstaget vill jag absolut inte göra om. 
 
Men men, kanske jag till slut lyckas få upp modet till en första kontakt men till dess nöjer jag mig med att bara spana in honom vilket bara det är rätt så spännande. För han ser ut att vara trevlig och ser rätt så bra ut om man nu ska nämna något om hans utseende. 
 
Ha det!
 
Kram 💞
 
 
 

2 kommentarer

Gunsan

11 May 2017 00:10

Åh, ja men va spännande. Intressant att få höra vidare om vad som händer :-) Han kke tar kontakt m dej...nu håller du oss uppdaterade..Ok? :-D Vädret är bara för sorgligt, vi e ju för katten i maj.Och bor där vi gör..uppåt i landet har jag sett bilder på att de ligger rätt mycket snö ff. Det är ju vanligt där, men här kan vi ju faktiskt ha de riktigt varmt o skönt nu....Bläää.
De e som de e...vi håller tummen för bättre tider både då de gäller väder o spanande män ;-)
Kram <3

Svar: Det lär nog bli spänning på håll ett bra tag, troligen tills han i så fall tar kontakt. Tycker att det nästan ger mer just nu att bara ha en man på spaning. Är nog inte riktigt redo för någon i mitt liv, ja då skulle det då vara om jag blev sjuk. Då är saknaden som störst 😊 Idag var det rätt så skönt ute, sol och några plusgrader och ingen snö ☺️ Håller tummarna att det går åt rätt håll för din del.
Hoppas att du får en skön helg! Kram 💞
Ann-Catrin

Mariann

11 May 2017 10:20

Hej
Läser ganska ofta det du skriver. Spännande med ett trevligt "spanobjekt" det gillas även av en annan singel !

Svar: Javisst ger det lite krydda till livet 😊 Tror på nåt sätt efter några olyckliga turer med män att de får vara lite spänning på håll ett tag till 😎 Kul att du läser min blogg och att vi har något gemensamt. ☺️
Ann-Catrin

Kommentera

Publiceras ej