Äntligen så var det fredag ...igen!! Trots att det bara var en fyra dagarsvecka så känns det som om det hade varit minst sex arbetsdagar och det var jag inte ensam om att känna. Det är intensivt just nu på jobbet, mycket som ska hinnas med innan eleverna går på sommarlov. Det var någon som sa att det bara är fem veckor kvar!! Jag har inte ens vågat kontrollräkna det för samtidigt som det känns skönt så är det inte så skönt. Det är ju så mycket som ännu ska hinnas med och jag vet inte om jag orkar eller kommer att hinna med allt. Därav lite "ont-i-magen-känsla". 
 
Jag vet att då jag som nyexaminerad lärare började jobba fick höra av lärare som hade några år på nacken sa att det som inte hinns med före påsklovet kommer det att vara svårt att hinna med den terminen. De har så rätt i det för så har det varit år efter år och det konstiga är, man lär sig aldrig. 
 
Veckan har trots allt varit ganska hyfsad och vädret har väl gjort sitt till att det känns så. Sol med inget regn i sikte. Blåsten har varit lite kylig men har man stått i lä så har det varit riktig sommarkänsla. Det som är riktigt jobbig i och med det är att björkarna har börjat slå ut och det känns i ögonen, kliar och svider och det riktigt ordentligt. Men jag överlever det bara det att jag måste nog iväg till Apoteket och köpa mig ögondroppar. 
 
Idag är det faktiskt första riktigt varma dagen, så varmt att det gick att sitta på balkongen efler jobbet utan att behöva ta på sig något över axlarna. Så då vet ni var jag har tillbringat min kaffestund idag efter jobbet ☺️ Och fler hoppas jag att det blir nu under helgen. Nu kanske min lust för att ställa i ordning balkongen vaknar för det ser riktigt förskräckligt ut. 
 
Nu in i duschen och sedan tror jag att det blir en tidig påhälsning av JB, är så trött så om jag ska fortsätta vara vaken måste jag nog ta hjälp av tändstickor för att hålla mina ögon öppna.
 
Ha det!
 
Kram 💞
 
 

2 kommentarer

Gerra

06 May 2017 06:19

Ha en fin helg Kram

Svar: Tack detsamma! Kram 💞
Ann-Catrin

Gunsan

06 May 2017 11:44

Jag är inte ett dugg avundsjuk på dej som lärare. Ni har att göra. Och så inbrott på de :-( Ingen som åkt fast förstår jag. Men det är väl ingen prio heller.
Hoppas du får en fin helg m mycket balkongsittning i solen :-)
Kramar om <3

Svar: Har inget hört om inbrottet och tror som du att det nog inte ligger som någon prio ett hos polisen. Nya iPads till eleverna lär vi inte få se förrän till hösten 😕Balkongsittningen nu i morse fick avbrytas, helt plötsligt försvann solen bland en massa moln. Nu kan man ana den bakom ett tjockt molntäcke. Det är ju inte direkt kallt men inte lika skönt och lockande att sitta där ute.
Nu har jag fullt upp med tvätten, orkade ju inte tvätta något förra veckan då jag var sjuk.
Hoppas du får en fin dag!
Kram 💞
Ann-Catrin

Kommentera

Publiceras ej