Jag låter kanske ganska tjatig med mina inlägg om alla dessa tågförseningar men det är en rätt så stor del av mitt liv som påverkas. En normal dag så spenderar jag minst tre timmar per dag till och från jobbet men blir det förseningar så ökar ju timantalet på tåg och perronger oftast ganska drastiskt. Med enkel matematik så kan man ju enkelt konstatera att antalet timmar jag får spendera på tåg och perronger vid förseningar gör att jag har mindre tid hemmavid. Och vem vill ha det så om jag får fråga! 
 
Idag var det igen förseningar. Det var bomfel (något nytt att lägga till listan), följdförseningar efter tidigare trafikstopp på grund av obehöriga på spåret och som vanligt även signalfel. Man tycker ju att det borde finnas något som kan stoppa obehöriga på spåret (och jag hoppas ju att om de får tag på dessa personer får skyhöga böter) och för att inte tala om alla dessa signalfel, finns det verkligen inget som kan göras för att åtgärda detta så att det inte händer som nu, nästan dagligen!!
 
När jag gick förbi displayen för pendeltågstrafiken läste jag först fel på bomfel och läste bomb. Faktiskt att hjärtat flög upp i halsen då, men såg ganska snabbt felläsningen. 
 
 

Kommentera

Publiceras ej