Då sitter jag här. Det är väldigt lugnt runt i kring mig, man skulle kunna tro att jag bor ensam i hela huset. Hade trott att det skulle vara ganska livat nu i helgen med tanke på alla stundenter man sett bor här, men de kanske är på andra ställen och firar.
 
Borde gå och lägga mig men känner mig inte ett dugg trött. Gick ju och la mig väldigt tidigt igår och sedan har hela den här dagen gått i vilans tecken. Jag har varit så fruktansvärt trött, inte ens en promenad eller besök till affären väckte upp mig!
 
Jag har sovit ett flertal gånger under dagen så det är väl därför jag inte känner mig ett dugg trött just nu. Sitter nu och "kvällsfikar" vilket jag sällan gör. Hittade Brandt skorpor i affären och var bara tvungen att köpa dem. En massa minnen dök upp från då jag var riktigt ung och brukade hälsa på i Saittarova. Men på den tiden var det en annan typ av förpackning. Lite silvrig och prasslig och så kunde man känna skorporna från utsidan. 
 
Tyckte alltid att den där bilden av flickan på förpackningen var så lik "stora" Carina, blond och söt. 
 
Till Saittarova åkte vi ganska ofta och hälsade på. Där bodde min mammas sambos mamma (!). Tillsammans med "stora" Carina ( har förklarat i tidigare inlägg varför hon kallades så) mammas sambos lillasyster brukade jag sitta och doppa dessa skorpor i varmt te. Hur många som helst! Älskade dessa skorpor. Vi bredde på en massa smör som smälte då vi doppade och doppade man dem för länge så ramlade de ner i temuggen och då gick det inte att dricka det längre utan vi var tvugna att ta en ny mugg med te. 
 
Kommer ihåg att jag försökte få mamma att någon gång köpa dessa skorpor istället för de där tråkiga vanliga skorporna hon brukade köpa, men hon tyckte de var alldeles på tok för dyra för att vi barn skulle få sitta och frossa i dem. Men inte köpte/ köper jag dem allt för ofta det nu heller. Varför det vet jag faktiskt inte. 
 
 Ska nog göra ett nytt försök att sova nu annars blir det väl att jag även i morgon går och är trött hela dagen. 
 
Ha det! 
 
Kram 💞 
 

Kommentera

Publiceras ej