Ringde ju SAS en gång till angående mitt namn på biljetten. Inte ska man ha bråttom. Fick sitta i telefonkö i 55 minuter!! Satt snällt där och väntade, vågade inget annat och det var tur att jag ringde! Jag hade satts i kö i deras system för att få en ny biljett med mitt namn rättstavat enligt mitt pass (?), men hade av någon anledning försvunnit från systemet!!! Men nu har han lagt mitt ärende åter igen i kön så han trodde att det skulle bli klart i morgon.
 
Han som jag talade med på SAS trodde inte att det egentligen skulle vara någon fara med felstavat namn då jag "bara" skulle till Dublin. Men med min "tur" skulle det väl säkert sitta någon nitisk liten passkontroller som skulle "plira" på mitt namn och direkt stoppa mig och jag skulle få vinka av mina resekompisar. En skräckscenario jag helst vill slippa.
 
Men nu så ska jag ju kunna  sluta oroa mig för det där med namnet. Nu är ju frågan bara:" Vad ska jag packa med mig?"
 
Jag ska först ta ett djupt andetag och försöka mig på att fokusera på att först gäller det besöket hos frissan för att göra slingor, sedan tvättstuga och därefter är det ju midsommar och sen dags för ögonfröjd och först därefter  ...
 
Here we come Dublin! 😎
 
Ha en fortsatt trevlig "lillördag"!
 
Kram 💞
SAS, Dublin, namnproblem,,

Kommentera

Publiceras ej